Hozzátáplálás óta babám nehezen kakál, van, hogy napokig erőlködik hiába. Mit lehetne tenni? Mit adjak neki?
Alma,banán,krumpli ,rizs,répa fog..de ez babája is válogatja
Nálunk csak az vált be,hogy 1 hónapig adtam neki minden nap a Bonolact Pro Kid nevű probiotikumot ...azóta semmi gond,bármit eszik is.
Tényleg megpróbálhatsz valami probiotikumot (csak ne a Normaflore-t, mert az nem ér semmit, a Bonolact az jó, fiam szedte).
Ami hajt: szilva, őszibarack. (Az én fiamat a körte hajtotta meg egyedül, pedig állítólag, az is hasfogó)
És igyon sok vizet
sutotok! szilvalevet nezd meg hany honapos kortol valo (nem emlekszem pontosan 4 vagy 6, mar 3 eves a fiam), de az is jó volt. (marmint hogy legyen kaki)
a masik, ha van rezgoszeketek (pihenoszek rezgo funkcioval). pihenni sose raktam bele, de bufi es kakageneralókent remekul funkcionalt. kakilószeknek hivtuk :D
most, hogy nagyobb a gyerkoc (3 eves) ő fűnyírónak meg birkaakolnak hasznalja, abszolut megérte (annak idejen nagyon fajt ra 15 ezret kiadnom), nemsoka erkezik a kisteso, remelem o is sokat fogja hasznalni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!