Cékla-kérdés: 1. hasfogó vagy inkább székletlazító? 2. céklát mivel lehet társítani pl. cékla-alma, . és még?
Ha már ki van váltva egy étkezés, akkor tegyél bele egy kicsi husit, meg egy kicsi krumplit (v. helyette rizst, vagy sinlacot, v. sinemilt), hogy legyen benne fehérje és szénhidrát is megfelelő arányban.
Ha még csak kostoltatsz, akkor mindegy mit teszel hozzá, akár magában is adhatod, utána úgyis kap cicit v. tápszert. Én egyébként néha egy kis sárgarépát is teszek hozzá, az passzol hozzá ízben.
Elvileg enyhe hashajtó, de babája válogatja. Sok benne a vitamin, de azért önmagában nagy kalóriatartalma nincs. A én fiam általában 4 óra múlva ki is kakilja egy részét hasonló állapotban, mint ahogy bement, a maradék másnap reggel szokott napvilágot látni, akkor már formáltabb, emésztettebb székletben.
krumplival adtam mindig.
Senem fosis, senem székrekedéses nekünk. :) Olyan normál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!