Műkörmös kézzel nehezebb ellátni a babát? Nem sértem meg a bőrét?
Szia!
Szerintem inkább ne kockáztass!
Nekem csak ha egy kicsit hosszabb a körmöm, tuti, hogy megcsikarom a kisfiam! Aztán meg sajnálom szegényt,és szörnyű bűntudatom van. Pedig nagyon vigyázok, de egy baba folyton izeg-mozog, és nem mindig úgy, ahogy te akarod és már kész is a baj.
Kérlek fontold meg...!
A zselés köröm mindig vastagabb, mint a saját, ha nem így lenne, akkor a műkörmösöd potyázik, mert min. 3 rétegben kell felvinnie. Nekem is volt már olyan műkörmösöm, aki vékonyan csinálja, de én rászóltam, hogy vastagon kérem és egészen rövidre reszeltettem. A végein van fehér csillámporral díszítve. Dekoratív, diszkrét, amiért nem szólhatnak szülésnél sem, és a pici gondozásában sem fog akadályozni.
34 hetes mami
Szia!
Én a sajátommal is többször megkarmoltam véletlenül. Így elég hosszú ideje tövig van vágva. Könnyebb tisztántartani is, és biztos, hogy nem okozok vele sérülést. De ez csak egy vélemény, úgyis te fogod tudni kitapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!