Ha olyan kicsi a szoba, hogy nem fér el egy kiságy, akkor alhat mellettünk/köztünk a baba?
Nincs külön szoba a kisbabánknak, velünk lesz (majd), de nem fér el a kiságy sehogy sem. Az elején még oké hogy mellettünk van, de mi lesz később? Nővérem 2 éves lánya csak velük egy ágyban alszik el, nem hajlandó saját ágyban aludni, én ezt nem akarom a saját gyerekünkkel.
Sajnos még évek, mire kész lesz a szobája. Mondjuk van még egy szoba, de az anyósomé és oda nem tehetjük, mert néha szokott nálunk aludni és bármikor haza költözhet (mondjuk sztem soha) és hát mégis az ő szobája és ez a kifogás h nem lehet a gyerekünk szobája.
Amúgy jóban vagyok anyósommal, nincs gond, csak ez az egy. Majd még ha jön felhozom megint a szoba cserét, a mi szobánkban semmi fölösleges cucc nincs, annyira pici a szoba, hogy egy ágyon és két szekrényen kívül semmi nem fér be. Már a szekrényeket lecseréltük kisebbre hogy nagyobb hely legyen de nemsokat ért. El akarunk költözni, de amíg hitel van, addig nem megy.
Én sem értem mondjuk h miért nem lehet anyósom szobájában, tényleg nem sűrűn jár le, azt az 1-2 napot meg igazán kibirhatna egy kanapén vagy a gyerek addig közénk jön...Nehéz amikor valaki nem akar engedni. Mert még abban is benne lennék hogy a mi szobánkban lenne, de annyira nincs hely, ha bele gondolok nincs ahol játszhatna, csak anyósom szobájában. Na beszélek én vele, csak megérti.
Ha felcsukod az ágyat van valamennyi helye a késöbbi játékhoz.
Galéria meg az olcsóbb megoldás.
Ha egy 60x 120-as ágynak sehol nincs hely a lakásban, ott tényleg gond van, kiindulva abból, hogy akkor késöbb hol játszik a gyerek, hova kerülnek a ruhái, játékai...stb.
Köszi a válaszokat!
Hát nem akarom h a gyámügy ránk szálljon, meg tényeg nem jó ez a kit szoba, megoldjuk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!