Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha olyan kicsi a szoba, hogy...

Ha olyan kicsi a szoba, hogy nem fér el egy kiságy, akkor alhat mellettünk/köztünk a baba?

Figyelt kérdés

Nincs külön szoba a kisbabánknak, velünk lesz (majd), de nem fér el a kiságy sehogy sem. Az elején még oké hogy mellettünk van, de mi lesz később? Nővérem 2 éves lánya csak velük egy ágyban alszik el, nem hajlandó saját ágyban aludni, én ezt nem akarom a saját gyerekünkkel.

Sajnos még évek, mire kész lesz a szobája. Mondjuk van még egy szoba, de az anyósomé és oda nem tehetjük, mert néha szokott nálunk aludni és bármikor haza költözhet (mondjuk sztem soha) és hát mégis az ő szobája és ez a kifogás h nem lehet a gyerekünk szobája.

2012. szept. 5. 08:38
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Amúgy jóban vagyok anyósommal, nincs gond, csak ez az egy. Majd még ha jön felhozom megint a szoba cserét, a mi szobánkban semmi fölösleges cucc nincs, annyira pici a szoba, hogy egy ágyon és két szekrényen kívül semmi nem fér be. Már a szekrényeket lecseréltük kisebbre hogy nagyobb hely legyen de nemsokat ért. El akarunk költözni, de amíg hitel van, addig nem megy.

Én sem értem mondjuk h miért nem lehet anyósom szobájában, tényleg nem sűrűn jár le, azt az 1-2 napot meg igazán kibirhatna egy kanapén vagy a gyerek addig közénk jön...Nehéz amikor valaki nem akar engedni. Mert még abban is benne lennék hogy a mi szobánkban lenne, de annyira nincs hely, ha bele gondolok nincs ahol játszhatna, csak anyósom szobájában. Na beszélek én vele, csak megérti.

2012. szept. 5. 12:03
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
hamar oldjátok meg mert ha kijön a védőnő és látja h a babának SEMMI helye nincs,abból még bajotok is lehet!!! hol fogod fürdetni,pelenkázni,hol fog játszani,megtanulni járni? ha még nincs baba,akkor én addig biztosan ne vállalnék amig így élek
2012. szept. 5. 12:06
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is erre gondolok, hogy nem csak az alvással lesz így gond, hanem hol fog játszani pl? Fél év múlva elég nagy gondban lesztek így...
2012. szept. 5. 13:59
 24/29 anonim ***** válasza:
a gyámügy nehogy rátok menjen,mert ez nem elfogadható életkörülmény egy babának.. csináltassatok legalább egy galériát
2012. szept. 5. 14:03
 25/29 anonim ***** válasza:

[link]

Ha felcsukod az ágyat van valamennyi helye a késöbbi játékhoz.

Galéria meg az olcsóbb megoldás.

Ha egy 60x 120-as ágynak sehol nincs hely a lakásban, ott tényleg gond van, kiindulva abból, hogy akkor késöbb hol játszik a gyerek, hova kerülnek a ruhái, játékai...stb.

2012. szept. 5. 15:00
 26/29 anonim ***** válasza:
53%
az a megoldás sem felelne meg anyósodnak ha szobát cserélnétek?az a szoba nagyobb ott elfér a kiságy is gondolom... neki meg fenntartjátok a kisebbet amiben most laktok?!ezt kérdeztétek már?ez is jobb megoldás lehet mint az egy ágyban alvás!!
2012. szept. 5. 16:26
 27/29 anonim ***** válasza:
bocsi utolsó vagyok csak most olvastam el a kommenteket..látom ez sem felel meg anyósodnak:(
2012. szept. 5. 16:28
 28/29 anonim ***** válasza:
védőnő jelenteni fog titeket mert nem megfelelőek a kőrülmények.
2012. szept. 5. 19:18
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát nem akarom h a gyámügy ránk szálljon, meg tényeg nem jó ez a kit szoba, megoldjuk!!

2012. szept. 6. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!