Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet hogy kicsi a kiságy?

Lehet hogy kicsi a kiságy?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert éjszak mindig arra kelek fel és a kislányom is h nekiütközik és rugdossa a kiságy végét. Ha a kiságy legtetejére is teszem akkor is ott köt ki. Szerintem ettől ébred éjszaka többször. Ez lehetséges? Más járt így? Mi volt a megoldás? Amúgy 6,5 hós
2011. jan. 24. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan csak nagyon forgolódik éjjel. Az én fiaim mai napig körbe alusszák az ágyukat. Pedig már nem kiságyban alszanak.

Tegyél a rácsok közé rácsvédőt nem üti meg úgy a fejét és talán kevésbé ébred.

2011. jan. 24. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Körbe van rakva rácsvédővel
2011. jan. 24. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. Amikor rájöttem mi a baj (6 hós volt a Kisfiam) vettem egy 100x100 cm-es járókát, szivacsot vágattam bele, és abban aludt 1,5 éves koráig, és nem kelt többet éjjel arra, hogy megakadt volna. Ajánlom, nekünk bevált!
2011. jan. 24. 20:06
 4/6 anonim válasza:
Az en kislanyom 11 honapos es felfele kuszik, a labanal elferne meg egy gyerek, es a fejet uti be, de nem ebred fel ettol.Es csak a kisagyban csinalja ezt, ha mashol alszik szinte meg se moccan.Az agycsere valoszinu jo megoldas, de nalunk egyenlore marad a regi kisagy.
2011. jan. 26. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is felfelé megy!Én a kiságy aljába tettem mindig!

Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk ez az éjjel agyonra mozgom magam korszak most kezd csak véget érni 14 hósan!Nálunk az volt a legnagyobb baj, hogy mikor fordult akkor ütközött a rácsnak oldalt, nem bírt körbe fordulni!Nekünk 100*100 as utazóágyunk van de abban nem aludt :(

Én már most gondolkodok neki rendes méretű heverőn körbe magasítva, mert a gyerekágyak is 65-70cm szélesek csak :(

De remélem nálatok beválik a 100*100-as járóka :)

2011. jan. 26. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Én kisfiam 7hós Ő is mindig a kiságy aljába köt ki reggelre, nem tudom, hogy csinálja!
2011. jan. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!