Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudok cipőt venni a fiam...

Nem tudok cipőt venni a fiam lábára? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos, eddig puha talpú cipője volt, de Már nagyon sokat álldogál, és a doktornő mondta most már vegyek rendes cipőt neki, illetve ősszer biztos elindul, kintre pedig muszáj cipőt vennem. A gondom az, hogy egyszerűen nem tudok neki felhúzni egy cipőt sem. Tegnap elmentünk és kb 10-15 fazonú cipőt próbáltunk, de annyira torkos a lábfeje, hogy nem megy fel neki, és a sarka nincs a cipőben rendesen. Már az ára sem érdekelt csak találjak valamit. Más járt már így, hol érdemes még szétnéznem?
2012. szept. 4. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Deichmannban az Elefanten cipők között van M-es, amit kifejezetten magas lábfejű gyerekeknek készítenek.

Nézd meg, hátha.

2012. szept. 4. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy turkálj (én simán turkáltam Nike!), de próbálj elkérni valami ismerőstől használt, tehát kitaposott cipőt esetleg. Amúgy szerintem biztos jó valamelyik, valamennyit mind tágul, igazodik.
2012. szept. 4. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom próbáltad-e, de pont ma voltam a deichmannban és az adidas sportcipők olyan szélesek és nagyok,hogy csak na. Az egyik kisfiam lába is jó duci, de simán bele ment!
2012. szept. 4. 13:55
 4/10 anonim ***** válasza:
mi is sima, tépőzáras nike-ot vettünk a kisfiamnak, azok elég szélesek!
2012. szept. 4. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Deichman , Adidas vagy Nike sportcipő, 6000 Ft. Lányomnak is ez volt az első cipője, mert a dagi lábára semmi más nem

Ment rá!

Ezek gyerek cipők, tartják a bokát, bőr, hajlékony és könnyű cipők!

2012. szept. 4. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Hasonló problémákkal küszködtünk anno, és küszködünk most is.

Nekünk a D.D. Step cipők váltak be.

2012. szept. 4. 14:00
 7/10 Bogyo110 ***** válasza:
Szintén ezzel a problémával küzdünk mi is és én is nike és elefanten cipőt vettem a kislányomnak nem flancból csak ebbe ment bele a lábfeje! vagyok is a bajban mert most 19 hós és télre kellene valami bakkancs neki de szerintem esély sincs rá! De szerintem is a nike és az adidas a megfelelő én két napja vettem a hervisbe 6490ft nike-ot!
2012. szept. 4. 14:02
 8/10 krisztivan ***** válasza:
Nem akarom felülbírálni a dokinőt,de minek neki még cipő.Bent minél többször legyen labujjhegyen,álldogáljon,hajlítsa,nyújtsa a lábfejét ahogy neki jó.Majd ha elindul-tényleg-akkor vegyél neki cipőt.Addig még a lába is tiltakozik ellene:-)) De ez csak az én véleményem.
2012. szept. 4. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
A Mause szandik-cipők is jó bővek. Nálam ugynaz volt, mint nálatok, nagyon nehezen találtam olyat, ami ráment a lábára. Konkrétan a 19es lábára 21es csizmát kellett ráadnom, mert a többibe nem ment bele a lába :o(
2012. szept. 4. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
nike-ot még nem próbáltuk, remélem jó lesz. mindenkinek köszönöm, megy a zöld kezecske
2012. szept. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!