Nem tudok cipőt venni a fiam lábára? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hónapos, eddig puha talpú cipője volt, de Már nagyon sokat álldogál, és a doktornő mondta most már vegyek rendes cipőt neki, illetve ősszer biztos elindul, kintre pedig muszáj cipőt vennem. A gondom az, hogy egyszerűen nem tudok neki felhúzni egy cipőt sem. Tegnap elmentünk és kb 10-15 fazonú cipőt próbáltunk, de annyira torkos a lábfeje, hogy nem megy fel neki, és a sarka nincs a cipőben rendesen. Már az ára sem érdekelt csak találjak valamit. Más járt már így, hol érdemes még szétnéznem?2012. szept. 4. 13:45
1/10 anonim válasza:
Deichmannban az Elefanten cipők között van M-es, amit kifejezetten magas lábfejű gyerekeknek készítenek.
Nézd meg, hátha.
2/10 anonim válasza:
Nem mondom hogy turkálj (én simán turkáltam Nike!), de próbálj elkérni valami ismerőstől használt, tehát kitaposott cipőt esetleg. Amúgy szerintem biztos jó valamelyik, valamennyit mind tágul, igazodik.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom próbáltad-e, de pont ma voltam a deichmannban és az adidas sportcipők olyan szélesek és nagyok,hogy csak na. Az egyik kisfiam lába is jó duci, de simán bele ment!
4/10 anonim válasza:
mi is sima, tépőzáras nike-ot vettünk a kisfiamnak, azok elég szélesek!
5/10 anonim válasza:
Deichman , Adidas vagy Nike sportcipő, 6000 Ft. Lányomnak is ez volt az első cipője, mert a dagi lábára semmi más nem
Ment rá!
Ezek gyerek cipők, tartják a bokát, bőr, hajlékony és könnyű cipők!
6/10 anonim válasza:
Hasonló problémákkal küszködtünk anno, és küszködünk most is.
Nekünk a D.D. Step cipők váltak be.
7/10 Bogyo110 válasza:
Szintén ezzel a problémával küzdünk mi is és én is nike és elefanten cipőt vettem a kislányomnak nem flancból csak ebbe ment bele a lábfeje! vagyok is a bajban mert most 19 hós és télre kellene valami bakkancs neki de szerintem esély sincs rá! De szerintem is a nike és az adidas a megfelelő én két napja vettem a hervisbe 6490ft nike-ot!
8/10 krisztivan válasza:
Nem akarom felülbírálni a dokinőt,de minek neki még cipő.Bent minél többször legyen labujjhegyen,álldogáljon,hajlítsa,nyújtsa a lábfejét ahogy neki jó.Majd ha elindul-tényleg-akkor vegyél neki cipőt.Addig még a lába is tiltakozik ellene:-)) De ez csak az én véleményem.
9/10 anonim válasza:
A Mause szandik-cipők is jó bővek. Nálam ugynaz volt, mint nálatok, nagyon nehezen találtam olyat, ami ráment a lábára. Konkrétan a 19es lábára 21es csizmát kellett ráadnom, mert a többibe nem ment bele a lába :o(
10/10 A kérdező kommentje:
nike-ot még nem próbáltuk, remélem jó lesz. mindenkinek köszönöm, megy a zöld kezecske
2012. szept. 4. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!