Aki "kicsit nagyobb cipőt" vesz a gyerek lábára, az mit ért ezalatt? Egy számmal nagyobbat?
Én Martfűn vettem a cipőgyár boltjában a lányomnak cipőt és szandált is.
Mind a kettő 18-as méretű. A cipő még most is jó, szerintem az őszt is kibírjuk vele, de a szandál már ott "gyanús" volt, hogy mintha kicsi lenne..
Az eladónő azt mondta, hogy a nyarat simán kihúzzuk vele, talán még az őszt is!
Ma mentem újra és vettem egy 19-s szandit neki, ami szerintem még jövő nyár elejére is jó lesz.
Nem egy gyors növésű a lányom..
Egyébként nem szabad 1 számmal nagyobbat venni, ha pl. a 18-s cipő is jó. Ha nincs nagyon a cipő végébe a lába, hanem normális keretek között van, akkor nem kell nagyobb! Mert abba csak lötyögni fog a lába a gyereknek!
nem szabad ennyivel nagyobbat venni, max 1 centivel.
különben a harántemelés nem lesz megfelelő helyen, stb...
ha jó, tökéletesen egy cipő/szandi, akkor egy számmal vegyél nagyobbat max. de amúgy is felesleges sokkal nagyobbat venni.
nekem a lányom 1 éve 19-20-as szandit hordott
Most jó még rá a 21-es cipője, de nehéz beletuszkolnom a lábát, ezért 22-est hordunk. egy év alatt 2 számot nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!