Használtok légzés figyelőt?
Használtam, mert nagyon parás vagyok, és ha már létezik ilyen szerkentyű, miért is ne próbálnánk ki.
1éves koráig használtuk. Egyszer csippant be 3 hetesen, azonnal rohantam, felkaptam, megrázogattam, és akkor vett egy óriási nagy levegőt majd sírni kezdett.
Többször úgy csippant be hogy elfelejtettem kikapcsolni mielőtt a kisfiam kivettem a kiságyból.
Nagyon szerettem. amint a megfelelő érzékenységre állítottuk, nem csipogott be hiába.
a második babánál többször is jelzett, még 7-8 hós korában is, szerintem jogosan, mivel akkor már le sem tud mászni róla. Szerintem nekünk kifejezettem hasznos volt. A másodiknál ezért, az elsőnél meg azért, mert tudtam, hogy él :)
Igen, használjuk. Én úgy voltam vele, hogy inkább legyen egyel kevesebb rágókája/szundikendője/zenélővetítőforgóizéje, de olyasmin nem spórolunk, ami az életét mentheti meg.
Riasztott már tévesen, amikor valahogy leszedte magáról (pelenkára csíptethető). Van egy olyan funkciója is, hogy ha kimarad egy légzés, akkor nem riaszt rögtön, hanem megrezegteti a baba hasát, hogy felébredjen. Na ilyen viszont többször is előfordult, szóval lehet, hogy már többször megmentette az életét.
Nem akarok kötekedni, de nem értem az első válaszolót. Mi az, hogy gyakran figyeltétek? Éjjel-nappal a kiságya mellett virrasztottatok éberen, figyelve, hogy lélegzik-e? Mert elég, ha csak 5 percre hagyjátok egyedül alvás közben, annyi idő alatt is megtörténhet a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!