Hogyan tudom felnevelni őket?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 1 hónap múlva szülni fogok, már van egy 2 éves kisfiam. A barátom 6 hónapja hagyott el. Hogyan tudok megbírkózni ezzel a két gyerekkel egyedül, szüleim távol élnek, 1 szobás kis lakásom van. Hogyan tudom így felnevelni őket?2009. júl. 28. 10:48
11/13 anonim válasza:
gyerektartásra kötelezheted attól még hogy elhagyott, persze tudom nem sok pénz az sem, de a semminél több. Őszintén szólva nem is értem hogy attól még hogyí szétmentetek, attól még a gyerek az övé. Felelősséggel tartozik érte. Anyagiakban is támogatnia kéne valamennyire.
12/13 anonim válasza:
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!
Mi is csak napról napra éldegélünk,mivel anyósomék egy valag adósságba rángatták a párom!Kezesük volt nem egy hitelfelvételnél és ők egyiket sem fizetik!!Mi fizetünk mindent!
Írj nyugodtan privit ha beszélgetni szeretnél és ha tudok valamiben segíteni,szívesen segítek!Ha kislányod lesz,szólj és ha elfogadod küldök ruhát!!Nekem 8hós a kislányom és én is sokat kaptam!!
13/13 anonim válasza:
Szia kitartás nekem is irhatsz nyugottan segitek amiben csak tudok ha lefogadod!Merre felé laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!