Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatok enni 4 hónapos...

Katalin85 kérdése:

Mit adhatok enni 4 hónapos babámnak hogy átaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Nem tudom meddig fogom birni, de a 4 hónapos kisfiam egyre sűrűbben (1.5 óránként) felébred éjjel, ráadásul igényli hogy megszoptassam. Valószínüleg már nem elég neki az anyatej, viszont tehéntej alapú ételeket nem merek adni neki mivel a nagyobbik gyermekemnél allergia lépett fel, igy félünk nehogy nála is jelentkezzen. Ha valaki tudna nekem segíteni annak hálás lennék! Köszönöm!

2012. szept. 2. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
tejpépet
2012. szept. 2. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Én tápszert adtam az esti szopi után. 60 ml-t adtam, mindig megitta, pedig volt elég tejem. Védőnő javasolta és bevált. Így aludta végig az éjszakát.
2012. szept. 2. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

sinlac, vagy HA tápszer, mondjuk ez tej alapú és sűrítheted kis főtt, turmixolt krumplival vagy rizzsel.

az a baj, hogy ha elkezded a hozzátáplálást akkor vagy 2-3 hét mire oda eljuttok, hogy ki is váltson egy étkezést.

mi sinlacból csináltunk tápszert, az utolsó szopi után kapta meg és megdöbbentő volt, hogy 240-280ml-t megevett még belőle. mondjuk enyém nagyon keveset is hízott, csak szintén tejallergia miatt nem kaphatott tápszert sem, a sinlac meg 4 hónapos kortól van, azt ki kellett várnunk

2012. szept. 2. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen múlik. Enyém 9 hónapos, ha szanaszét vacsorázza magát,akkor is kel óránként. Ha nem akkor is:)
2012. szept. 2. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálkozhatsz a tejpéppel, de egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel jársz. Kizárt, hogy 1,5 óránként megéhezzen, azért igényli a szoptatást, mert ez nyugtatja meg.

Ilyenkor vagy drasztikusan elveszed tőle az éjjeli cicit, vagy kitartasz. Én azért egy 4 hónaposnál inkább az utóbbit javasolom.

2012. szept. 2. 14:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet fogzik. Nem biztos, hogy kevés a tejed. Az én jó alvó babám is elkezdett sűrűn ébredni, és csak szopizni akart, mert ez nyugtatta meg. Nem jutott eszembe, hogy azért, mert nem bírom, tápszert adjak neki. 4,5 hósan tört át a fogacska.
2012. szept. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!