Milyen játszószőnyeget vegyek a babámnak?
Olyat szeretnék, ami extra nagy, és nagyon puha. Nem fontos a játékív (mert már nem olyan picúr), de olyat is javasolhattok.
Légyszi írjatok linkeket! És érdekelnek a tapasztalatok is!
Köszönöm!
Nekünk nem a klasszikus játszó szőnyegünk van, hanem vettem egy nagy szivacsot, és varrtam rá huzatot. :)
A mienk 180*200 cm.
Nagyon bevált.
A nagylányom már 4 éves, a pici 15 hós. Azóta is állandó használatban van.:) Már lehet rajta bukfencezni, stb. ..
olyan, mint a sima szivacs a kiságyban. Kb. 8 cm vastag.
Nekünk ez van, nagyon jó. Vízhatlan az alja, mi kővön használjuk, és mindig kellemesen meleg, nem fázik rajta a gyerek.
Nekünk Infantino-s van:
1 hónapos korától használtuk, nagyon jópofa és a Kisfiam is szerette. Nem értettem, miért van ráírva, hogy 5 hónapos korig. Mostmár tudom. Ugyanis elkezdett forogni, kúszni, szóval már nem volt Neki kényelmes annyira, elunta.
De nem bántam meg, mert nagyon jó volt, igaz napi fél óránál többet nem volt rajta.
De ennél több pénzt felesleges rááldozni szerintem. Egyébként meg a legegyszerűbb megoldás azóta, hogy leterítettem Neki a szobájában a szőnyegre egy paplant (Van rajta huzat, pár naponta átcserélem, de semmi extra mintája nincs, bézs színű), ott vannak a játékai is kipakolva, össze-vissza tud forogni, kúszik is már. Nagyon jól elvan egyedül is, ha otthagyom pár percre.
5 és fél hónapos Kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!