Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babámnak adhatok...

7 hónapos babámnak adhatok Humana 1-es tápszert az esti-altató szopi előtt, hogy átaludja az éjszakát?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer sem aludta át,és még egy étkezést sem váltottunk ki mással,mert nem eszik eleget, mindíg csak szopizna.
2008. nov. 20. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem ezzel sem fogja átaludni az éjszakát.

A tápszert pedig az orvos írja fel, mert ő tudja milyen kell a picidnek.

Ha ő írta fel akkor próba szerencse, nekem nem jött be.

Most már majdnam csak tápszerezik de hiába etetem tele lefekvés elött, fel kel éjjel többször is.4 hónapos de kissebben is fel kelt.

Sok sikert

2008. nov. 20. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha 7 hónapos, akkor már nem az orvos írja fel. Szerintem érdemes kipróbálni, a Milupának van ilyen esti tápszere, pont erre a problémára. Van egyszer a Milupa Jó éjszakát! tápszer, hat hónapos kortól adható, azt írják róla, hogy azoknak a babáknak van, akik éjjel gyakran felébrednek mert éhesek. Rizspehely van benne, ami hosszantartó jóllakottság érzést biztosít. És van a Milupa Jó éjszakát! tejpép, ebből van ami 4, 6, 8 hónapos kortól adható. Én mondjuk akkor már a tejpépet választanám inkább, szerintem jobb azt adni, mint tápszert.
2008. nov. 20. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
az nem igaz h akkor sem fogja átaludni ha adsz neki. az én lányom szopizk este (is) de onnan tudtam h nem elég neki h egyszercsak nem aludta végig az éjszakát amugy pedig addig igen. szopi előtt kapott tápszert és utánna még szopott is és megint reggelig alud s miután megint megébred 1-2 honap után növeltem a tápszer adagot s megint aludt reggelig. probáld ki mert lehet h csak az éhség miatt ébred. de lehet h nem. de mégis megprobáltad
2008. nov. 20. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Az 1-es tápszert 4 vagy 6 hónapos korig ajánlják-attól függ melyik márkáról van szó-7 hósan már a 2-es kell,illetve adható a Jó éjszakát tápszer is.
2008. nov. 21. 06:48
 5/6 anonim válasza:
Én is ugy gondoldoltam hogy az éség miat nem alusza át az északát a kisfiam aki 7 hós de hiába adtam a tápszert (humana 1)akor is fölébred éjen töbször is szopizni.Azért egy probát megér lehet beválik!
2008. nov. 21. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tegnap este adtam neki tejpépet és csak egyszer szopizott éjjel!Haladás...
2008. nov. 23. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!