Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti rábíznátok a nagyszülőkre?

Ti rábíznátok a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés

Van egy 9 hónapos és egy 3 éves kislányom. Mióta ők megszülettek 2 napnál többet nem voltam/voltunk külön tőlük. Én álltalábna a nap 24 órájában velük vagyok. Ők a legfontosabbak,de már néha úgy érzem,hogy bekattanok. Férjemre és rám is ráférne már egy kis kikapcsolódás kettesben. Elmennénk Egyiptomba,Londonba vagy valahova külföldre kettesben 1 hétre. Már mindketten aludtak a nagyinál,de eddig csak 1-1 éjszakát. A nagyobbik nem is hiányolt minket,de a kicsi néha sirdogált elalvás előtt. Ti itthon mernétek hagyni őket így? Nem lehetne valahogy "odaszoktatni" a pindurkát is,hogy nyugiban elmaradjon?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2012. szept. 1. 02:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%

Nyugodtan menjetek! A 9 hónaposnak sem lesz baja egy héttől. A nagyszülők titeket is felneveltek, nem gondolnám, hogy gond lenne nekik két gyerek.

Ha megbíztok bennük, miért is ne?

2012. szept. 1. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Igaziból szerintem erre a kérdésre a választ csak te tudhatod. Ugyan is az én lányomat még most sem bízhatnám a nagyszülőkre úgy éjszakára, ha az altatásnál nem vagyok ott. Ugyan is még szopizik és kellek.

Persze ha már nem szopizik a babád és ismeri is a nagyszülőket mert sokat találkoztok akkor lehet én is elgondolkodnék ezen de semmi félképpen sem egy hétre külföldre mennék el, hanem inkább pár napra belföldön maradnék. Ugyan is bármikor előfordulhat, főleg ilyen pici gyereknél, hogy haza kell jönnötök.

2012. szept. 1. 09:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2012. szept. 1. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:

én a 9 hónaposomat egy éjszakára se adtam oda a mamáknak, nekem már az is sok(K) :D

egy hétre, főleg külfödre én semmi pénzért nem mennék, nagyon kicsi, ráadásul pont most van a szeparációs szorongás, lehet sok lenne neki is.

mi vittük magunkkal a fiamat.

de mások vagyunk, unokatesóm simáén elment 1 hétre a fél éve mellől, te tudod, hogy hogy bírnád.

mondjuk ha 1-1 éjszakára lapasszoljátok és az alatt nem pihensz, sőt, nem is alszol, akkor szerintem nincs itt kérdés :)

2012. szept. 1. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
mi 2 napot voltunk Olaszországban, repülővel. első nap nagyon korán indult a gép, második nap késő este jött. 11 hónapos gyerkőc simán elvolt a nagyszülőkkel nálunk, nekünk meg volt két egész barangolós napunk. élveztük, hogy végre nem napirend szerint éltünk :)
2012. szept. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!