Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik nem vettek légzésfigyelőt...

Akik nem vettek légzésfigyelőt, miért?

Figyelt kérdés

Okokra lennék kíváncsi azoktól akik nem vettek, illetve akinek még nincs gyermeke, de ha lesz, nem tervez venni, annak az okát!

Kérném kifejteni, ne csak annyit, hogy mert "nincs értelme" meg "hülyeségnek tartom" stb. Köszi! :)

2012. aug. 29. 14:02
1 2 3 4
 11/31 krisztina24 ***** válasza:
19%

...és az,hogy nem csak akkor kelek fel, ha moccan, hanem folyamatosan ránézek?

A környezetemben sem használt senki, én sem használtam.

És a "mi lett volna ha" kérdésektől illetve felvetésektől is irtózom, nem lett semmi,hál istennek!

2012. aug. 29. 14:52
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
krisztina24 én örülök, hogy nem lett semmi, de gondolom, ha ránézel folyamatosan a babaára, az nem azt jelenti, hogy állandóan figyeled és te nem is alszol... :)
2012. aug. 29. 15:01
 13/31 anonim ***** válasza:
86%
De krisztina, mi az, hogy folyamatosan ránézel? Ezt magyarázd el nekünk!!! Könyörgöm, ha nem vesz levegőt a gyerek, onnantól van max. két perced. Tegyük fel, hogy te éjszaka 15 percenként ránézel, szerinted ez mire elég?
2012. aug. 29. 15:04
 14/31 krisztina24 ***** válasza:
10%

Nem vagyok fent állandóan, nem ülök az ágya mellett, hanem a szobában pihenek én is,mint minden más ember éjszaka.

Ránézek a gyermekemre, de nem azért, hogy rögtön arra gondoljak, hogy most lélegzik, vagy nem.

Nem úgy állok neki az éjszakának, hogy rettegek,hogy baja lesz. Azzal csak magamnak is ártanék.

Születése óta nagyon felületese alszom, de így is sikerül kipihennem magam.

Nem tartom hülyeségnek a légzésfigyelőt,nem ezt mondtam. Csak azt hogy nem volt,nem használtuk. Nem érzem ez miatt magam rossz anyának, mert nem vettünk.

És nincs mi lett volna,ha...

Remélem elfogadható a válaszom! ÉS remélem elfogadjátok, hogy van aki így éli életét (és nem én vagyok az egyedüli anyuka)

köszönöm.

2012. aug. 29. 15:16
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Vannak olyanok is akik bármennyire is szeretnék, akkor se telik neki rá. Tudom erre jön majd, hogy az gyereket se vállaljon.
2012. aug. 29. 15:18
 16/31 anonim ***** válasza:
48%

Mi akartunk venni,de újonnan nagyon drága,használtan nézegettem a Vaterán,de valahogy úgy alakult,hogy mégsem vettünk.

Aztán beszélgettem többekkel is erről,utána néztem több helyen és arra jutottam,hogy a bölcsőhalál leginkább a koraszülötteket,kis súllyal született babákat fenyegeti ill. olyanokat akinek a születésük után mért apgar érték 8 alatti.Úgy gondoltam,ha így lesz akkor be tudjuk utána is szerezni a légzésfigyelőt.

Szerencsére nem volt rá szükség,mert 41.hétre született a lányom,4ky felett és 10/10-es apgarral

Egyébként én nagyon felületesen alszom,míg nem volt gyerekem addig arra is felriadtam,ha a párom hosszabb ideig nem vett levegőt vagy megváltozott a légzésritmusa.

2012. aug. 29. 15:37
 17/31 anonim ***** válasza:
33%

De most komolyan, itt van ez a kérdés arra irányul AKIK NEM VETTEK ilyet és hogy indokolják meg stb. Nem az volt a kérdés hogy AKI VETT MIÉRT stb...

erre leírják akik nem vettek hogy miért stb. JÓL LEPONTOZÓDNAK akik meg ideírják a MIÉRT NEM VETTEM kérdéshez hogy ők bizony vettek így meg úgy azok meg 100% hasznosak....

komolyan nem értem....elvileg a kérdésre kellene válaszolnia akit ÉRINT...áh mindegy.

Egyébként 3 egészséges nagy súlyú időben született anyatejes cumis éjjel is évekig ébredő szopós babám volt már egyiknek se vettem légzésfigyelőt.

Szerintem kissúlyú, koraszülött, rossz szoc.körülmények közé érkező túl meleg hason altatott tápszeres és nem cumizós babák- ezek a hajlamosító tényezők. Ezt is "csak" sids-es tanulmányokból tudom, biztosan tévedtek...

Jöhet a lepont.

2012. aug. 29. 15:40
 18/31 anonim ***** válasza:
15%
17 es vagyok, túl meleg BEN. kimaradt
2012. aug. 29. 15:41
 19/31 krisztina24 ***** válasza:
20%
Utolsó ,egyetértek veled.
2012. aug. 29. 15:41
 20/31 anonim ***** válasza:
9%
17 es vagyok. KÖSZI! legnagyobb boldogságod legyen ez az életben kedves pontozó :DDDD
2012. aug. 29. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!