Be lehet tenni a légzésfigyelőt a babakocsiba?
Mi is úgy csináltuk ahogy a 2. válaszoló, ugyanezzel a típussal, csak én mindkét lapot rakosgattam, mert akkor még nem tudtam, hogy 1 lappal is működik.
Mekkora súllyal született, minden rendben a babával?
(Az ikreim is a 30. hétre születtek.)
1370 gramm, és 39 cm lett, pontosan 29+3 napra született. Mindennel szépen haladunk, hízik már, lélegeztetni nem kellett, viszont a légzéstámogatásról való leállással lassan haladunk, mert nem kapott tüdőérlelőt. De egyébként tényleg minden rendben szerencsére.
Neked mekkorák voltak az ikrek, leírnád röviden, mik történtek velük, hogy vannak?
Én is a Respisense légzésfigyelőt tudom ajánlani
[link] Ez a pelenka szélre, vagy ruhán kívül egy gumipántra csíptetve a baba hasmozgását figyeli közvetlenül.
Nem tudom, hogy milyen az az Angelcare termék, amit az előttem szólók használnak, lehet, hogy újabb, mint a miénk (AC 301 R) és már van ilyen funkciója, de a miénket nem tenném babakocsiba.
Ha babakocsiba teszed, szerintem a kocsi zötykölődése miatt a baba is kicsit zötyögni fog az érzékelőkön. Ez a mozgás szerintem megtévesztheti a légzésfigyelőt, és nem észlelné, ha a baba nem lélegzik. A gyártó (a mi típusunknál) külön felhívta a figyelmet erre:
"...Az érzékelő táblák tévesen mozgást jelezhetnek, más, a
gyerekszobában, vagy azon kívül előforduló mozgások miatt,
mint pl. erős huzat, ventillátor, mosógép, hangos zene, stb.
Győződjön meg, hogy minden vibrációs forrást felszámolt az
Angelcare Légzésfigyelő használata előtt. Kerülje az
érintkezést a kisággyal, ha a légzésfigyelő be van kapcsolva..."
Szerintem egy babakocsi meglehetős "vibráció forrás"...
Én a Snuza Halo légzésfigyelőt ajánlom, mi is ezt használtuk. Nagyon praktikus, mert nem kellett folyton ide-oda tenni a légzésfigyelőt.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!