4 hós babámnak sok a 8 kiló? A védőnő azt mondta nagyon sok, mivel 1 hónap alatt több mint 2 kilót hízott. Mit tehetnék?
az én babaám 10 hónapos és 8 kg
biztosan mondta a védőnőd, hogy mi a teendő
Hát, ha csak szopizik, akkor sokat nem tehetsz... Tápszernél esetleg megpróbálhatsz kevesebbet adni, de nekem se lenne szívem hozzá. Mennyivel született? Tényleg nagy baba, az én kislányom 9 hónaposan éppen elmúlt 6,5 kg. Igaz, ő meg az alsó véglet. :) Kis Ropikám, pedig egy csomót eszik, viszont állandóan mozog - tartós elemmel megy :)
Ha elkezd aktívabban mozogni, majd lemozogja.
az enyém három és fél hónaposan hét és fél kiló. a védőnő és a gyerekorvos is csak örül meg boldog, hogy kicsattan az egészségtől és erős. én féltem, hogy mivel ilyen elefánt, majd egy kicsit nehezebben fog mozogni, de a héten már elkezdett fordulni, tökre élvezi. szóval még ezzel sincs gond.
csak szoptatom.
ha anyatejes, ne éheztesd véletlenül se, majd ledolgozza mozgással.
Szia!
Az én kislányom is 8kg és 4 hónapos. 4200g és 53 cm-el született. Nem kövér mert meg is nyúlt. Nekem a védőnő és a doki is nem szólt semmit. Igaz mi sem vagyunk a párommal pehely súlyúak.
Boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!