Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Védőnőnek el kell mondania,...

Védőnőnek el kell mondania, ha szülési szabadságra megy?

Figyelt kérdés
Ezt illik elmondania , hogy terhes , vagy nem? (a hozzátartozó anyukáknak, gondolom érthető)
2012. aug. 28. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

"így aláírtam egy papírt,hogy nem kell eljöjjön,de azért legalább arról tájékoztathattak volna,ha új védőnő van"

ha lemondtál egy szolgáltatásról ne legyenek elvárásaid felé

arról nem is beszélve hogy ezt akkor sem kell közölniük ha együttműködsz a rendszerrel...

2012. aug. 29. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
szövegértést kéne tanuljál kedves utolsó.nem a védőnői szolgáltatásról mondtam le,hanem arról,hogy kijárkáljon előzetes egyeztetés nélkül a lakásomba.a védőnői szolgáltatásról nem lehet lemondani.a státuszvizsgálatokat is meg kell valakinek csinálni szerintem
2012. aug. 29. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Erős tévedésben vagy "kedves"

a védőnői szolgáltatásról le lehet mondani ,írásban kell benyújtani a szolgálathoz.

A rendszer így működik, hogy joga van váratlanul is beállíthat ,hogy milyen körülmények közt élsz ha nem számítasz ép a látogatásra.Ha tetszik ha nem.Illetve ha nem ,akkor választhatod az első megoldást.

A státusz vizsgálatokat az orvos és a vele dolgozó védőnő (is) elvégezheti.

Ha valamivel nem vagy tisztában legalább a stílusodon változtass!

2012. aug. 29. 12:21
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Senkinek sem kell elmondania, csak a ő akarja.

Mondjuk furcsa, hogy pont egy Anya áll így hozzá.

Miért te mindenkinek elmondtad, akivel valaha dolgoztál?

2012. aug. 29. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!