Védőnőnek el kell mondania, ha szülési szabadságra megy?
van helyette másik. Ha belegondolsz te sem közlöd minden ügyfélell ( már ha olyan a munkád) hogy szülni mész.
Nyilván általában szólni szoktak, de lehet nem így tervezte, veszélyztetett lett pl.
Semmi közöd hozzá, lehet hogy Ő titkolni akarja ,esetleg babonából ,vagy legyen bármi is az oka.
Ő "nem" Éva vagy Andrea Ő A védőnő,mindegy hogy ki látja el a feladatot,ha nem tetszik lemondhatsz róla.
Gondolj bele, hogy mennyi kismamája lehet egy-egy védőnőnek? (Nem tudom, Te merre laksz, mekkora a védőnő területe,de ha az én védőnőmből indulok ki, biztos van vagy 40-50 "aktív", tehát terhes/kisbabás anyukája. Plusz még ugye a hozzá tartozó nagyobbacska gyerekek, akikre is oda (kéne) figyelnie rendszeresen, pl. éves státuszok.
Szerintem nem várható el, hogy több tucat anyukát végigtelefonálgasson csak azért, hogy egy magánjellegű dolgot bejelentsen. A kismamák nem maradnak ellátatlanul, az önkormányzat gondoskodik helyettesről és kész.
A védőnőt amúgy sem választhatsz szimpátia alapján, oda kell járnod, ahova területileg tartozol, mindegy, hogy az Micike vagy Gizike.
a miénk nem mondta el,szó nélkül lelépett.ez szerintem gusztustalan volt.nem azt vártam volna,hogy én legyek az első,akinek elmondja,de legalább közölhette volna.
a fiam egy éves koráig nem volt beteg,így soha nem voltunk dokinál.kb fél éves volt,amikor látta a védőnő,legközelebb mentünk egy évesen,mert beteg volt,és akkor tudtam meg,hogy terhes,nem dolgozik.mondták,hogy ki lesz az új,és majd el fog jönni
három hónapig felénk se nézett az új,akkor volt 15 hónapos a fiam.most három éves a fiam,15 hónapos korában látta utoljára a védőnő.azóta állítólag már másik van megint,de fogalmam sincs róla ki,mert ez sem keresett meg.a két éves státusza is azért van meg,mert én elvittem,hogy csinálják meg.egy olyan védőnő csinálta,akit soha nem láttunk.
most hogy három éves lesz,megint el fogom vinni a státuszvizsgálatra magamtól.szerintem ez a védőnői rendszer egy nagy nulla.soha egy kérdésre nem tudott a védőnőm válaszolni,így aláírtam egy papírt,hogy nem kell eljöjjön,de azért legalább arról tájékoztathattak volna,ha új védőnő van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!