Szeparációs szorongás?
Figyelt kérdés
7 hónaposan lehet már szep.szorongás???2012. aug. 28. 15:59
2/7 anonim válasza:
az elso hullama, nalunk is akkor volt, aztsn 9 honaposan jott egy ujabb sokkal rosszabb, most ezzel kuzkodunk
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen, a mi 7 hónaposunk is nem rég kezdte újra az éjszakai kelést és azt, hogy többször szeretne szopni. Szerintünk a szeparációs szorongás miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Sokat vagyok vele egyedül,elmentünk vidékre édesanyámékhoz és 3-4 napig mindenkitől sírt, utána már jobb volt amíg engem látott,de jön utánam minden hova és nem tudom eldönteni,hogy ez szepa vagy az hogy nincs lehetőségem nagyon közösségbe vinni csak havonta-kéthavonta.Vagy a két hatás erősíti egymást :-))
2012. aug. 29. 08:52
5/7 A kérdező kommentje:
Az én kislányom tápis,éjszakát végigalussza.
2012. aug. 29. 08:52
6/7 anonim válasza:
hat nem hiszem hogy az a tipikus szeparacios szorongas, es ilyen kicsiknel meg nem nagyon szamit a kozosseg, szerintem inkabb az idegen helytol, idegen emberektol fel, es te vagy a biztos pont neki
nalunk otthon jelentkezett, ahol mar mindent ismer, semmi nem valtozott, nem volt latogato, megis allandoan sirt utannam, apa sem volt jo, es ejjel is sokszor ebred
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet,hogy csak az "idegenektől" való félés korszaka :-) nem zavar,hogy folyton rajtam lóg,csak sajnálom szegénykémet,hogy állandóan csak az én fejemet kell néznie :-D azt hittem élvezi a társaságot,de hasonló korú gyerekekkel együtt töltve az időt láttam,hogy igazából egymással még nem nagyon foglalkoznak,csak azon versenyeznek ki tud több játékot megkóstolni :-)
2012. aug. 30. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!