Melyik a szebb név? Hanga vagy Csenge vagy Napsugár?
Hű!Nekem mindhárom tetszik.De picit a Hanga meg a Csenge jobban....
Grétához mit szólsz?
Hanga nagyon szép.
Csenge is szép, csak sokan vannak.
Napsugár nekem nem tetszik igazán.
Kincső szép név.
Hanga nagyon szép. Csenge nagyon nem tetszik. Napsugár: ezt csak 2. névnek adnám.
Nekem tetszik a Réka, Lelle, Kinga.
A Hanga,és a Napsugár nálunk is listás volt,a Csenge csak azért nem,mert a keresztlányomat így hívják:)
Mindhárom gyönyörű,de a vezetéknévhez Csenge,vagy Hanga.
Más ötletnek:Villő.Én imádom,a kedvenc lánynevem,de a család leszavazott:))
Nekem is a Hanga és a Csenge tetszik.
Ami tetszik még: Réka, Lelle, Lilla.
A fenti nevek közül és a Csengét választanám, mert a Szalai Hangában nekem kicsit sok az "a".
Napsugár nem tetszik, Hanga és Csenge szép. A Szalaihoz mindkettő illik.
Egyéb ötlet? Én a Villőt ajánlanám. Szalai Villő. Szép, jól hangzik, a Kincső mellé pedig telitalálat. Esetleg Helka, Enid?
Csenge nagyon nem tetszik.
Hanga tetszik legjobban a 3 közül, de szerintem sem passzol a vezetéknévhez, mert így túl sok 4 A betű lenne a névben.
Napsugár nekem tetszik, de nem hiszem, hogy adnám 1 névnek a gyerekemnek, sőt, biztos vagyok benne, hogy nem adnám.
Szerintem ehhez a vezetéknévhez magas hangrendű keresztnév illik. I-vel, L-lel kezdődőek sem jók szerintem.
Magyar nevek közül amit el tudnék képzelni: Enikő, Gyöngyi, Gyöngyvér, Helka, Piroska, Réka, Tünde, Villő, Viola, Zille.
Kincső szerintem jó választás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!