Szerintetek normális hozzászólások ezek egy gyerekorvos részéről?
A gyerekorvos csak elmondta a véleményét.Szerintem igaza van kaja ügyileg.A legújabb amire rájöttek a tudósok, hogy 4-6 hónapos kor között érdemes bevezetni a glutént, mert így kisebb a lisztérzékenység kialakulása a későbbiekben. Gondolom igény szerint szoptatod a babádat.Ha felkel éjszaka és te bírod ezt akkor az egyéni szoc. probléma. Viszont sokáig fog tartani mert ahogy nő egyre nehezebb lesz az éjszakai evésről leszoktatni.Megszokja a gyomra, hogy éjszaka is enni kell.Gondold el az ő pici gyomrának is pihenni kéne éjszaka..
Várom a kedves lepontozókat!
11-es vagyok!
Én nem bántásnak szántam a válaszom, csak leírtam a véleményem ugyanis kérdezted!Amin meg kiakadtál egyéni "szoc probléma" az magyarul azt jelenti, hogy ha neked ez így jó hát csináld te problémád.Szerintem probléma szerinted biztos nem.Mások vagyunk. A szoptatásról meg csak annyit, hogy én ugyan nem szoptatok, tápszeres a babóm. Viszont a tesóm igen és neki nem kel éjjel a 9hónaposa, viszont már 6hetesen sem kelt.Szóval az éjszakai ébredés nem függ össze a szoptatással.Ha éjjel felébred a baba akkor lehet neki vizet is adni, mert lehet, hogy csak szomjas.A víz nem méreg!A babát véleményem szerint nem kell a széltől is óvni, mert annál érzékenyebb lesz mindenre.Újra megismétlem én csak a véleményem írom le és ha egy kicsit is felnőtt vagy megérted, hogy ez az én véleményem az meg a tiéd és ennyi!
Szerintem is fura a dokid. Amúgy azért kell (ajánlott) elkezdeni hathónapos korban a mellétáplálást, mert a Babácska feltöltött vasraktárai kb. ekkorra kiürülnek. Az anyatejnek nagyon alacsony a vastartalma, mondjuk cserébe szuperül hasznosul :)
Látni fogod, ha megérett a hozzátápira. Kinézi a szátokból a kaját, nyúl az ételért, stb.
Egy barátunk kislánya semmit nem fogadott el az anyatejen kívül hét hónapos koráig, mégis szuperokos, egészséges kislány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!