Normális lehet ez a gyerekorvos?
2 hónapos babám elkapta a bátyjától az influenzát.
Kedden a doki erős antibiotikumot írt fel,amitől iszonyatos hasmenése,hascsikarása van. Szóltam neki, mi a helyzet,de csak a vállát vonogatta. És igenis adjam tovább az antibiotikumot...
Éjjel iszonyatosan köhögött a pici,azt hittem kruppos roham lesz a vége. Doki azt mondta ma reggel,hogy holnap délután vigyem kontrollra,majd akkor megnézi,mit lehet adni neki. Mire megkérdeztem, mégis mit tegyek,ha éjjel megint fulákol, nagy nehezen írt fel hörgőtágítót.
Adom a Normaflort, éjjel nappal megy a hidegpárásító. Mást nem tehetek. A doki (helyettes) hozzáállása viszont nem tetszik. Sajna itt más orvos nincs most.
Baby Luuf 6 hóstól használható:(
Ez a doki nem a mi dokink. A mi orvosunk beteg, és most ez a "kedves" ember helyettesíti.
Nekünk a kórházban a főorvos ilyen bunkó. Egy hétig voltunk bent, hányás, hasmenés, láz. A 4. nap után azt mondta a főorvos!: ezt máűr itt nyalta be! Szó szerint ezt mondta majd felrobbantam. Szerintem az ilyenek nem valók gyerekorvosnak. Remélem a rendes orovosotok nem ilyen! És tényleg próbáld meg a kórházat, hátha nálatok ott rendesebbek!!!
Mielőbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!