Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg mindenki tízezer...

Tényleg mindenki tízezer Ft-os babacipőt vesz első cipőnek? Annál olcsóbban nincs jó cipő?

Figyelt kérdés
Olvasgattam régebbi kérdéseket, és szinte minden hozzászóló a 9-10 ezer Ft-os cipőket ajánlgatta. Én elhiszem hogy az jó minőség, de mi van, ha valaki nem engedheti meg magának? Hiszen néhány hónap és ki is növi a gyerek a cipőt, lehet neki újat venni.

2012. aug. 27. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
4es vagyok, első, csak a márkákról jutott eszembe az anyuka, nem arra gondoltam, hogy te is ilyen vagy, bocsi, ha félreérthető voltam. Én is turiban vásárolok, sokszor ott is márkásat fillérekért, csak ezt az anyukát nem értem, hogy nem engedi játszani a kicsit...
2012. aug. 27. 11:04
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az a bosszantó hogy nem igazán lehet uniszex cipőcskét venni holott szívesebben kifizetem ha tudom hogy mind 3 gyermekemre ráadhatom majd ...akár fiu akár lány
2012. aug. 27. 11:15
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

aki megteheti vegye meg a drága jó minőséget

de be kell látni a nincsből nem lehet venni még ha az elveim mást is vallanak

2012. aug. 27. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Én is meg fogom venni, mert megengedhetjük magunknak. Úgy érzem ez egy befektetés, ha nem lenne rá pénzünk nyilván olcsóbbat vennénk.

Egyébként a férjem kap a munkahelyén havi 30.000 ft-ot EP-kártyára, ebből bőven kijön.

2012. aug. 27. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

ez szerintem sok mindentől függ...Írta valaki,h 1-1,5évesen még keveset van cipő..Az én lányom 10hónapos korától jár,mivel kora tavasszal kezdte,azóta kell cipő.Nyáron sokszor volt mezítláb,de akkor is kell.Elsőre elefanten,mert annak volt olyan a talpa,amit jónak gondoltam.Aztán szandik jöttek,abból olcsóbb is megfelelt.Nyár közepére kicsi lett az első cipő,kapott újat,olcsó,szintén jónak gondoltat...De nem szépen megy benne,így őszre újat kap,megint drágát valószínűleg,mert abban láttam,h szépen megy..

Nyilván tök más a helyzet annál,akinek későn indul el a babája,nyáron tanul járni,stb...Szóval ez szitu függő..

De én egyébként ha nem tehetnénk meg a drágább cipőt valószínű a nagyszülőknek mondanám meg,h nincs szükségünk az x-edik játékra,inkább dobjunk össze 3ezret fejenként,és vegyünk értelmes dolgot..

2012. aug. 27. 11:47
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Én sem költök kisebb vagyonokat a fiam cipőjére, még is normálisat veszek. Decathlonban is nagyon jó cipők vannak 4000Ft-ért, auchanban szoktam még venni In Extenso a márkája, és kb ugyan az mint az elefanten, csak más a neve (igen anyukák, nézzétek csak meg!) Ha megtehetném sem vennék 10000-ért cipőt, mert 1-2 hónapig van rajta, és nálunk nem marad olyan patika tiszta, hogy utána 6-7000-ért meg el tudjam adni.
2012. aug. 27. 12:57
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
nálunk nincs se decathlon,se auchan,ha felmegyek ezért,h ott vegyek olcsón cipőt,mindegy,ha itthon megveszem:D
2012. aug. 27. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Kisfiam novemberi születésű, télen kezdett el járni, így első cipőnek bakancsot kapott, deitex márkájút, ha jól emlékszem 5990 ft-ért. ő akkor azt nem sokat használta, mivel javarészt babakocsiban, vagy szánkóban volt az utcán, otthon meg zokniban. Most lesz 4 éves, kb 3 éves kora óta kap olcsóbbat, akár kínait is. Oviba, játszóra szétrugni teljesen jó az ezer forintos vászon cipő.
2012. aug. 27. 14:05
 19/20 anonim ***** válasza:
D.d step cipők nagyon jók és nem is drágák,én innen fogok neki téli csizmát venni.Nem szeretnék 10.000 ft költeni cipőre
2012. aug. 27. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:
2012. aug. 27. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!