Tényleg mindenki tízezer Ft-os babacipőt vesz első cipőnek? Annál olcsóbban nincs jó cipő?
aki megteheti vegye meg a drága jó minőséget
de be kell látni a nincsből nem lehet venni még ha az elveim mást is vallanak
Én is meg fogom venni, mert megengedhetjük magunknak. Úgy érzem ez egy befektetés, ha nem lenne rá pénzünk nyilván olcsóbbat vennénk.
Egyébként a férjem kap a munkahelyén havi 30.000 ft-ot EP-kártyára, ebből bőven kijön.
ez szerintem sok mindentől függ...Írta valaki,h 1-1,5évesen még keveset van cipő..Az én lányom 10hónapos korától jár,mivel kora tavasszal kezdte,azóta kell cipő.Nyáron sokszor volt mezítláb,de akkor is kell.Elsőre elefanten,mert annak volt olyan a talpa,amit jónak gondoltam.Aztán szandik jöttek,abból olcsóbb is megfelelt.Nyár közepére kicsi lett az első cipő,kapott újat,olcsó,szintén jónak gondoltat...De nem szépen megy benne,így őszre újat kap,megint drágát valószínűleg,mert abban láttam,h szépen megy..
Nyilván tök más a helyzet annál,akinek későn indul el a babája,nyáron tanul járni,stb...Szóval ez szitu függő..
De én egyébként ha nem tehetnénk meg a drágább cipőt valószínű a nagyszülőknek mondanám meg,h nincs szükségünk az x-edik játékra,inkább dobjunk össze 3ezret fejenként,és vegyünk értelmes dolgot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!