Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipő! Milyet vegyek neki?

Első cipő! Milyet vegyek neki?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy mi a jó és mi nem.. néztem a Falcont, a Siestát, a Szamost .. de nem tudom, hogy melyik az, ami tényleg jó!

Gondolkoztam, hogy bemegyek a Brendonba, hisz ott rengeteg féle van.

Nálunk még 3 gyerekcipős bolt van..

2012. máj. 3. 08:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Megy már, szépen?
2012. máj. 3. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:

cipőt akkor kell venni ha már jár.

elmentek a deichmannba pl. és a tolómércével megnézed hanyas a lába aztán elkezded felhúzni a szezonnak megfelelő most épp kicsit még zárt hátul bokáját fogó cipőt v. szandált. -ha még ki tudod tapintani az orránál a lábujjait és van pici hely benne akkor jó. szv. mindig kicsit nagy legyen rá a cipő ne passzos .

márkában sztem nincs aki megmondaná a tutit. minden gyerek lába más széles , keskeny talpú esetleg ortopéd doki által behatárolt márkák. .

a brendon talán azért jó választás mert ott segítenek választani de helyetted nem dönthetnek.

2012. máj. 3. 08:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem megy még magától, csak lépegetni próbál a bútor mellett.

Tegnap a játszótéren mondta pár anyuka, hogy ők már ilyenkor rég cipőt adtak a gyerek lábára.

De a védőnő meg teljesen mást mondott nekem 2 hónapja, amikor felállt.

Úgyhogy most már nem tudom, mikor kell normális cipőt adni a lábára.

2012. máj. 3. 08:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, második pontosan leírta amit akartam mondani!:)
2012. máj. 3. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindig az a fontos, hogy nagyon rugalmas de nem süppedös cipö legyen.

Cipö akkortól kell,ha már rendesen megy, vagy is többet megy mint mászik. Addig max ilyen bör tutyi kell.

Késöbb sem kellene neki cipö, de hát hideg, és szúros a talaj.

Szóval amikor kezedbe veszed a cipöt, már érzed hogy a talápt egyszerüen össze tudod nyomni, rugalmas vagy is a lábfej felveszi az ívet a lépésnél. De az sem jó ha süppedös, ezért általában ezt a drágább cipök tudják.

Lányom másfél éves, és van egy naturino cipöje, ez árban egy kisebb vagyon volt, és vettem játszótérre egy aldisat. annak nagyon merev a talpa, és nagyon furán megy benne, telitalppal lép.a naturinóban úgy megy mintha mezítláb lenne. az aldis cipöben mindig iszonyatosan beizzad, még hidegben is és az elején már kopik a "bör" pedig alig használja.

2012. máj. 3. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Deichmann, kedvező ár, nagy kínálat.

Én anno hiába határoztam el, hogy elefantent veszek, nem ment bele a dagi lába, magas volt a lábfeje, így kapott egy Nike milestones sportcipőt, ami vászon volt, direkt gyerekeknek fejlesztve, rugalmas hajlékony talp, könnyű cipőcske volt, nagyon könnyen bele ment a lába, pont rá ilett, jól tartotta. 6000ft-volt. Tavaszi nyári zárt cipőnek pont jó volt.

Kapott egy siesta szandit, ami tiszta bőr volt, mert nyáron nem adtam rá zoknit, így nem izzadt bele a lába, jól tartotta a lábát, a boka és a lábfej részénél tépőzáras volt, így könnyen rá tudtam adni.

2012. máj. 3. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

én is amondó vagyok és a gyerekorvos védőnő is azt tanácsolta hogy ha csak lépeget akkor még nem kell cipő. csak max zoknit adj rá ha hideg padlón járkál.

ennyi.

2012. máj. 3. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:

akkor adj rá, ha már megy.

olyat vegyél, ami tartja a bokáját. És sztem még jó, ha az orra kicsit zárt, mert ha 4kézlábra ereszkedik, vagy ha megbotlik valamiben, nem rúgja le a körmét.

A talpalegyen vastag, de rugalmas. És bőrből legyen.

2012. máj. 3. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:

SZIA!

ha még nem jár, akkor csak puhatalpút - és minél tovább hord olyat annál jobb :)

menjetek el pl. liliputiba ha pestiek vagytok

a deichmann és hasonlókban ritka a tényleg megfelelő cipő :(

[link]

2012. máj. 3. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!