Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipő? Milyet?

Első cipő? Milyet?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék a 9 hónapos lányomnak cipőt.

A védőnőt kérdeztem, hogy a Siesta cipők mennyire jók.

Azt mondta, hogy megoszlanak a vélemények, mert van aki azt mondja, hogy kell a talpbetét (megemelés miatt?!) a cipőbe, van aki azt mondja, hogy nem.

Ti milyet ajánlotok?

Pénz nem számít, nem spórolok a gyerekemen!

2012. ápr. 22. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Cipő csak akkor kell ha már jár. Addig felesleges, a lakásba meg nem is kell cipő. Én a Falcont vettem a kisfiamnak sokáig, emelős. Mi Siestában nőttünk fel, nincs is lúdtalpunk. Kisfiamnak sincs. (hiszen azt mondják, hogy a harántemelős cipők miatt lesz lúdtalp), én ebben nem hiszek. DE volt neki Marci márkájú cipője is. Amióta bölcsis-már ovis, azóta olcsósítottam. Deichmannos cipőket kap.Játszósnak nagyon jók, meg utcára is. Semmi baja a lábának, mert 2 éves korától nem drága cipőket kap. Az a lényeg szerintem, hogy az első cipők jók legyenek. Amire figyelj, hogy rendesen tartja meg a bokáját, és hajlékony legyen a talpa.
2012. ápr. 22. 21:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy most kezdett el járni. Igaz még bútor mellett, de a játszótéren is azaz első neki, hogy felálljon és lépegessen a tárgyak mellett...
2012. ápr. 22. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül alakul ki lúdtalp a harántemelőtől, csak hajlamosít rá, és ha valaki hajlamos, akkor ez erősen rásegít a kialakulásban.

Teljesen felesleges a harántemelő, mert egészséges lábnak semmi szüksége nincs rá, hogy megtartsák a harántizmot.

Úgy képzeld el, mintha súlyemelés közben tartanák a karod - így aztán semmit nem fog erősödni az az izom:)

Emiatt alakulhat ki a lúdtalp.

Vegyél inkább elefantent, vagy superfitet, mindkettő könnyű cipő, ami jól tart, és nem emelős.

2012. ápr. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!