Suplimált cipő? De milyet?
Én 3 márkát ismerek.
supi+: ezzel mi nem voltunk elégedettek
Dr. Salus: jelenleg ilyet hordunk
Szamos: neki is van ilyen jellegú
Elivleg igen, gyógyászati boltokban lehet kapni, de már gyerekcipő boltokban is láttam.
A lányomnak is befelé dől a bokája, eléggé "ki vagyok művelve" a témában (sajnos).
Első dolog, hogy vidd el ortopédushoz. Ő megmondja, elég-e a "sima" szupinációs cipő, vagy annyira rossz a boka állása, hogy csináltatni kell külön az ő lábára. Ha így van, akkor receptre készítik, évente - talán - kettőt a tb támogat (az évi kettőben nem vagyok biztos).
Ha elég a rendes szupinációs, akkor azt sok helyen lehet kapni. Ha bp-i vagy, ajánlom a Salus boltját (XI. ker. Dombóvári út 1.)Láttam már Salust a Lurdyban is, gondolom sok boltban - gyógyászatiban lehet kapni.
Van még a Supi+ és a Supy cipő (a kettőnek csak a neve hasonló), a Supi+ jobb, de nekünk volt Supy is, nekem azzal sem volt bajom. Ez utóbbit én neten rendeltem, a méretezésük nagyobb mint az átlagos cipőknek. Csak csatos szandit mertem rendelni, zárt cipőt én csak próba után merek venni.
Nemrég találkoztam Maus márkájú szupinációs cipővel (Üllői út Le Scarpe cipőház), ránézésre jónak tűnik, de még nem használtunk ilyet. Árban 1-2000-el olcsóbb, mint a Salus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!