Nem szeret a gyerekem, vagy legalábbis nem mutatja ki. Más tapasztalt ilyet, vagy csak a mi anya-lánya kapcsolatunk ilyen semmitmondó?
Vannak nagyon bújós és nem bújós gyerekek.
A kötődés viszont idővel alakul ki, lehet a te gyerkőcödnél is lassabb ez a folyamat.
Bár még lassúnak sem mondanám, mert sokszor 2 év körül lesz érezhető, hogy inkább anyás-apássá válik a gyerek.
Kislányom most 22 hónapos és alig pár hónapja vált bújóssá. Másfél évesen ő sem volt még ilyen.
Amúgy nem akarod görcsösen most már, hogy szeressen és mutassa ki? Mert baromi jók a radarjaik, megéreznek mindent, és ahhoz is jól értenek, hogy direkt mást csináljanak, mint amit te akarsz. :)
Én még nem esnék kétségbe a helyedben, mert lehet pár hónap múlva tök másképp lesz.
Köszönöm a válaszokat!
1-es: tényleg, az ágyban összebújást el is felejtettem, az is nagyon hiányzik. Sok helyen olvastam, hogy összebújnak, vagy alszanak a gyerekkel, de az én leányzóm olyan, hogy bevadul, és csak mászik össze-vissza, nem győzzük elkapni, hogy ne zuhanjon le. :D
Igen, tök fura, hogy másnak meg az a baja, hogy "matrica" gyereke van...
2-es: megnyugtattál, akkor még változhat a helyzet. Próbálok nem görcsös lenni, néha azért biztos az vagyok, de max annyi, hogy 1 nap egyszer-kétszer mondom neki, hogy adjál puszit anyunak.
3-as:köszi szépen, megnyugtattál Te is, és várom, hogy jöjjön a pálfordulás, ha meg nem, akkor felkészülök, hogy el kell fogadni. Aranyos lehet, mikor az öledbe hajtja a fejét! :)
4-es:Gyanús amúgy, hogy az apjától, és annak anyjától is örökölhette, ugyanis ők is ilyenek. Én viszont egy ölelkezős, puszilgatós vagyok, és én naiv azt hittem, majd ha lesz gyerekem, a napjaim túlnyomó többségét az ilyen szeretgetések fogják kitenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!