Alig két hetes babának adjak teát vagy vizet ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Szopis baba,csak anyatejet kapott eddig,van is bőven. De nagyon meleg van, nem tudom pár korttyal megkínáljam-e két etetés között? Vagy sűrűbben cicizzen és a tej elég neki? Köszönöm, egy anyuka.2012. aug. 25. 16:18
11/15 Anikó1985 válasza:
Én ugyan márciusban szültem, akkor még nem volt nagyon meleg és meg kérdeztem a dokinőt, hogy adjak e neki vizet és azt mondta ha meleg lesz igen. Sokan mondják hogy elég a tej, de szerintem azért kell más folyadék is, de azért ne adj neki sokat ne menjen a szopás kárára. Én nem szoktam szoptatás előtt fél órával inni adni és akkor szopik rendesen.
12/15 A kérdező kommentje:
Ó te jó ég, ki pontozgatott itt????? Köszönöm a válaszokat,zöld mancsok mentek részemről! Időközben beszéltem a védőnőmmel is és ő is mondta,hogy feltétlen itassam kis teával,mert ebben a melegben kell a folyadék pótlás! Most tudtam csak visszajönni ide, a babától nem volt időm. Szóval,köszönöm!
2012. aug. 25. 21:33
13/15 anonim válasza:
gyerekorvos mondta nekem nem kell neki se víz se tea.Felesleges, meg nincs is szüksége rá.Csak szoptasd nem kellenek a felesleges lötyik befolyásolja a szoptatást is kevesebbet fog enni.
14/15 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok!
Miért 30%-os a válaszom.
Elárulom a 4. gyerekemet is kizárólag anyatejjel tápláltam 6 hónapos koráig, se teát, se vizet nem kapott egyik sem, és nem száradtak ki.
Igaz, macerás az igény szerinti szoptatás, nem egyszerű csak akarni kell.
15/15 anonim válasza:
1. válaszoló akkor tedd a gyereket a melledre 5 percenként és ne adj szegénynek semmit akár 5 éves koráig te dolgod,van még néhány birka aki követi ezt a trendet de annak a szegény babának szüksége van másra is nem csak az istenített anyatejre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!