Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alig két hetes babának adjak...

Alig két hetes babának adjak teát vagy vizet ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Szopis baba,csak anyatejet kapott eddig,van is bőven. De nagyon meleg van, nem tudom pár korttyal megkínáljam-e két etetés között? Vagy sűrűbben cicizzen és a tej elég neki? Köszönöm, egy anyuka.

2012. aug. 25. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
ne adj szopis babának semmit csak tejet
2012. aug. 25. 16:20
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Rakhatod sűrűbben cicire, oltja a szomjat, de kis forralt és visszahűtött vizet is adhatsz neki, ha akarsz. De pohárból:)

Elvileg elég a tej is.

2012. aug. 25. 16:26
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
hjaaaj,nyugodtan athatsz neki mást is tejen lívül,szülészeten is biztos adtak neki sima vagy cukros vizet.
2012. aug. 25. 16:31
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

Az anyatej 88 százalékban tartalmaz vizet, ezért képes szabályozni a csecsemő víz-

és tápanyagháztartását, és ezért nincs szükség egyéb folyadékpótlásra a kisded táplálása során.

2012. aug. 25. 16:32
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
Bőven elég a tej! :)
2012. aug. 25. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem ártasz semmit, ha adsz neki, nem fog leszokni a ciciről és nem lesz kevesebb a tejed. A vízzel próbálkozz, ha úgy látod, hogy nagyon szomjas és nem akarja a vizet, akkor egy pici teát, mondjuk Babamosoly v. Mecsek Baby.
2012. aug. 25. 16:42
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezd meg a védőnőt meg a gyerekorvost!

Én adtam a babámnak védőnő tanácsára.

2012. aug. 25. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ha elfogadja nyugodtan kínáld meg!!!

((Az én babám 6 hós eddig csak cicit kapott,mert nem fogadott el semmi plusz folyadékot,nem is nagyon erőltettem,de már bánom.Ebben a melegben fél óránként van cicin és így nem tud pihenni és nagyon nyűgös.))

2012. aug. 25. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Igen adj,szüksége van rá,ez csak a mai új trend hogy szegény gyereknek semmit nem adnak sokan félévig csak anyatejet,de azt akár 5 percenként..
2012. aug. 25. 19:35
 10/15 anonim ***** válasza:
33%

Igen adjál!!

Ez akkora baromság,hogy elég az anyatej !Ilyen melegben annak a piurnak is kell más folyadék is a tejcin kívül ő is szomjas!

Nekem decemberben született a babám és én rögtön adtam hol teát hol vizet!

Most nem hajlandó csak a vizet meginni.

Nyugodtan itasd!!

2012. aug. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!