Nekem ez elég bízar.Szerintem eltűnik a babavárás varázsa,a képzelet és minden ami körül veszi.Meg szerintem ijesztő is!Az hogy meg még az asztalra is rakjam,mit mondanék a gyerekemnek mikor megkérdezi ez meg mi?Hát a kis tesó! tuti rémálmai lennének!
Ha viszont a jó oldalát akarom nézni,hogy így rekonstruálni próbálnák hogy ha rendeleneséggel születne meg, jobban ellehetne fogadni a rossz hírt.Mert ha mondjuk valakinek el kell venni a babáját fél időben (borzasztó lehet!)és mutatnának egy ilyet hogy na itt és itt nem fejlődött rendesen ez később ilyen és ilyen problémát szült volna.Könnyebb lehetne feldolgozni,de az is lehet hogy valakinél még rontana a helyzeten.
pont olyan mint egy bemutató baba a védőnőknél :-)))
és minden hónapban csináltat egyet és kiteszi a vitrinbe :-D
kérdés mit szól majd a baba ha már tini lesz tuti ciki lesz neki mikor a barátját hozza haza :-))))))
Mi sosem fogjuk a japánokat megérteni,az egy elszeparált világ!
Teljesen más a gondolkodásuk.
Nekem tetszik, én csináltattam volna ilyet ha lett volna rá lehetőségem. Jellemző amúgy, hogy mindenki fel van háborodva rajta, a magyarok nehezen fogadják el az új dolgokat.
Pár éve még a 4D UH-ra mondta ugyanezt mindenki, hogy milyen bizarr, ijesztő, elveszi a babavárás örömét stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!