Segítség kéne? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Sajnos el fogyot a pelus márcsaK 2DB sajnos el számoltam magamat. És csak pénteken lesz lehetőségem pelust venni. Az a baj hogy addig nem tudok mivel pelusozni. Mondjuk van textil pelenkám de avval még nem pelusoztam de neilonom sincs amivel védeném a textil pelust hogy ne fojon ki a pisi vagy a kaki. Milyen megoldások vannak? Volt már valaki ilyen helyzetben. Kb. 1000ft-om van abbol mit tudok ki hozni hogy ki bírjuk jövőhét péntekig? Sok pelust nem tudok belöle venni?
Nem oda illő szavakat kérem mellőzék.
2012. aug. 24. 09:02
31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget. Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a megértéseteket sokat segítetek.
2012. aug. 25. 09:22
32/33 A kérdező kommentje:
Én a 18.kerületben lakom itt a malév repülőtérnél.
2012. aug. 25. 09:23
33/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem igazán van igényem drágább pelusra nem igazán szoktam ilyen pamper vagy liberot venni mert sajanos nem tudom meg fizetni az árát én a tescos pelust szoktam venni 9 hónapos, 10 hónapos lesz és kb. van olyan 10-11 kg A tescos fajtából ami rá van írva az 7-18kg ig jó.
2012. aug. 25. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!