Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babom minden szopi utan...

A babom minden szopi utan csuklik. En csinalok vmit rosszul?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 01:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A babok nem szoktak csuklani, az egy növény. Ha babára gondoltál, annál 1 év alatt normális, és nem is zavarja őt (a méhben is csuklanak).

[link]

2012. aug. 24. 01:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Babo,szopi. Hány éves vagy te,3??

Azért csuklik mert szoptatás közben sok levegőt nyel.

2012. aug. 24. 02:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, értelmesebb választ nem tudok, de muszáj ilyen borzasztó szavakat használni?
2012. aug. 24. 04:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Mért kell kioktatni mindenkit? Mért nem tudtok rendesen válaszolni! Kérdező szereti becézgetni a babócáját, mint ahogy minden már normális anyuka!

Igen a babák csuklanak egy kis citromlétöl elmúlik. Mi mindig limonádét csinálunk előre, mert az én fiam sokat csuklik, és azt itatjuk vele ha csuklik, hamar elmúlik tőle. Hány hónapos a babád?

2012. aug. 24. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Kis citromlé és elmúlik! Ha nem vészesen csuklik, akkor mártsd bele a cumiját és azt szopogassa!
2012. aug. 24. 09:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Babóca, hát az még jobb. Ilyenkor szeretném, ha létezne ízlésrendőrség.
2012. aug. 24. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én babám is mindig szoptatás után csuklik, de nekik ez nem rossz, inkább csak mi felnőttek gondoljuk rossznak. Nekem a gyerekorvos nem javasolta a citromot. Viszont egy ismerősöm mindig adott a babájának, ha csuklott és ma már 2,5 évesen imádja a citromot. :) Ha te szeretnél adni a babádnak, akkor csakis igazi citromnak a levét adjad.
2012. aug. 24. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Mért nem tudtok rendesen válaszolni! Kérdező szereti becézgetni a babócáját, mint ahogy minden már normális anyuka!"

azt lehet otthon, privátban is. én meg szeretek szexelni a férjemmel, mint minden más normális feleség, mégse töltöm fel ide videón...

2012. aug. 25. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!