Akinek csuklik a babája mit csinál vele?
Figyelt kérdés
Védőnő szerint nem zavarja a babát engem inkább!Na ezt ne mondja akár hányszor csuklik mindig összerándul!Ja És szoptatás után nem kapom fel egyből, várok 5-10 percet és utána nagy büfi majd jön a csuklás és ezzel picit bukik is!és nem tudok mit kezdeni sokszor ezzel!kérlek adjatok ötletet mit kell olyankor tenni?köszönöm előre is. üdv egy 4 éves kiscsávó és egy 9 napos csajszika anyukája2012. júl. 28. 22:59
1/7 anonim válasza:
hát nekem a cebion segített ebben.ha az sem akkor egy mokkáskanál citromlé és abbahagyja.próbáld ki.nekem többen is ajánlották!
2/7 anonim válasza:
Semmit, mert én is látom, hogy nem zavarja. Amúgy, inkább örülj, hogy sűrűn csuklik, mert így "edződik" a tüdeje és a rekeszizma.
3/7 A kérdező kommentje:
Én Ugy tudom citromlevet tilos adni,hát kimarja a pici gyomrocskáját!
2012. júl. 28. 23:17
4/7 anonim válasza:
Nem büfizteted meg egyből??Ez mért jó?Szerintem inkább azért bukik, mert vársz a büfivel.Amit nem is értek, hogy miért.
Nekem is rengeteget csuklott a lányom.Nagyon hasfájós is volt sajnos.Én nem tettem semmit a csuklás ellen, mert állítólag ez náluk teljesen természetes és ha zavarja akkor úgyis sírni kezd és akkor abba marad a csuklása.
5/7 anonim válasza:
Semmit sem teszek. Értelmetlennek tartom, hogy a sima csuklás miatt, amit már a pocakban csinálta, idegeskedjek. Őt sem zavarja.
6/7 anonim válasza:
Nekem a lányom a 36 héttől rengeteget csuklott,hadd ne mondjam,hogy megszületése után is.Eleinte inkább meg voltam ijedve,mint zavart volna.Aztán a doki megnyugtatott,hogy kinövi,és ki is nőtte.Attól féltem,hogy fázik és azért,de nem.Egyszerűen csak csuklott.A büfizettéssel tényleg nem kéne annyit várjál,de TE tudod,ja és szerintem a csuklás is segít nekik a lenyelt levegő visszaáramlásával.Gondolom ezt,mert nagyon mohón evett a lányom,emiatt sok levegő is jutott a pociba,nagy böfik is voltak na meg csuklás amiben aztán belealudt.
7/7 anonim válasza:
Szia. Az én kisfiam is rengeteget csuklik. Nekem is azt mondta a védőnőm, hogy egyáltalán nem zavarja. Mondtam is neki, hogy a fiamat totál zavarja, mert egy darabig tűri, utána meg felhergeli magát. Amikor csuklik, mellre szoktam tenni, kortyol párat és abbahagyja. Nekünk ez vált be. 10hetes kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!