Mikor kell megvenni az első kiscipőt?
Figyelt kérdés
Bocsánat, lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de azért felteszem! A lányom már kapaszkodva feláll mindenen, és sokáig úgy is marad! Még nem araszol, de kézen fogva már szoktuk sétálni! Most még nem gond, mert nyár van, és az utcán úgysem teszem le mezítláb, de ha bejön a hűvösebb idő, akkor már gondolkozzunk cipővételben?2012. aug. 23. 22:00
1/6 anonim válasza:
a lanyom kb. itt tart fejlodesben, kiveve, hogy meg nincs kezen vezetve, most vettem neki cipot, ha allos kedve van raadom, ha maszosabb akkor nem
2/6 anonim válasza:
Én a lányokra amikor így "mentek" még csak akkor puhatalpú cipőt adtam rájuk kintre (LBL vagy pediped) rendes cipőt akkor kaptak amikor már mentek. Addig nem akartam nekik cipőt venni amíg ha eleresztettem a kezét elkezdett mászni, mert nem akartam, hogy lemássza a cipő orrát :)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, hogy tönkreteszi a cipőt a mászással! Ha a puhatalpú is megfelel a célnak, akkor inkább maradnék annál!
2012. aug. 23. 23:29
4/6 anonim válasza:
De ne kínais puhatalpút vegyél, hanem szánd rá a pénzt és egy márkásat!
5/6 anonim válasza:
Úgy értem a márkásat, hogy minőségit.
6/6 anonim válasza:
csak akkor kell cipő ha stabilan jár, addig minden cipő felesleges és ártalma. Ne veztgesd kézen fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!