Babalaptop, ismeri valaki? Érdemes megvenni?
Nekünk van, a lányom szerette. Még néha most is előveszi, pedig már ovis.
Mondjuk én ingyen jutottam hozzá és ennyit nem adnék érte... Használtan nem kerestél még rá?
Szia:)
Nem pont ugyan ez van a lányomnak,de hasonló konstrukció az övé is.
Nagyon szereti,karácsonyra kapta akkor volt 9 hós.
Aranyos játék,eleinte sikerélmény volt ha eltalált egy gombot,aztán ahogy ügyesedik,már át tudja állitani,hogy ne zenéljen,hanem beszédhangokat adjon ki stb.Őt leköti...
Én megvenném....
Kisfiam imádja nyomkodni,ütögetni,és közben táncol a dallamokra!
15 hós
Lányomnak Tescos van, ha megnyomja a gombot amin figurák vannak, mondja mi mi , valamint be lehet úgy állítani, hogy ha meg nyomát egy gombot, hangot ad, a gyereknek pedig ki kell találnia mi az, és megnyomni a gombot. 1 évesen kapta, akkor még csak püfölte, nyomkodta, tetszett neki higy beszél, világít, 2 évesen már tudta mi micsoda, ha kérdezte hol van a kutya megnyomta, ha vonat hangot adott kitalálta, felismerte, megnyomta a vonatot.
Amit belinkeltél, szerintem drága ahhoz képest milyen alap laptop.
Fisher Prince tanuló asztal is van, amit a tv-Ben reklámoznak, az is szuper, mert van rajta laptop, telefon, zongora, formákat, színeket tanítja, azt is imádta, még most is, és még a nagy 4-6 éves is eljátszik vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!