Mit tegyek? Párom keresztanyja küldött a 2 éves kisfiunknak játékokat olyanokat amiket én is szerettem volna neki megvenni de sajnos még nem tudtam megtenni (anyagiak miatt).
Hát azért, ha odamennek, legyen mivel játszani, nem akar venni másikat.
Anyukám is elrakta az én gyermekjátékaimat, és nem adja oda. Ha megyünk a gyerekekkel, akkor ott játszhatnak velük. Pedig mi is vagy havonta járunk, nem sűrűn.
Mert anyós nem azt nézi, hogy a gyereknek jó legyen, hanem azzal akarja magához édesgetni a kicsit, hogy "a mamánál jó játékok vannak ám".
Én sem értek ezzel egyet. Ha a férjed keresztanyja a gyereknek küldte a játékokat, akkor nem értem, anyós mi jogon tartja magánál őket. Én egyszerűen összepakolnám őket amikor jövünk haza anyóstól. Ha kérdezi, hogy miért pakolom össze, azt mondanám: "Miért? Tibikének küldte a Jucika." Esetleg viccesen hozzátenném: "Vagy a Mama akar velük játszani?"
De tényleg nem bántón. Anyós nem akar venni a gyereknek, hanem azt adja ő, amit valaki más adott a kicsinek. Bunkó dolog, kimondom szó szerint.
Első, azért ez más szitu! A gyerekkori játékaim nekem is anyukáméknál vannak, és a fiam ott játszik velük, de amit VALAKI MÁS VESZ a gyereknek, ahhoz anyósnak SEMMI KÖZE.
Én hazahoznám őket.
De még mindig nem értem, mit agyalsz :)
Szerintem nem is a kérdésed volt a valódi ok, hanem csak ki akartad magadból beszélni anyósodat.
Legközelebb ha ott vagytok, fogod, beteszed egy táskába és elhozod. Ne bonyolítsd.
Egyszerűen nem akarom a páromat se bántani mert ő ezt a helyzetet nagyon szégyenli.Nem akarom hogy a fiam ittas emberek közelében legyenek vagy csak lássa őket.
Kikészülök ebben a helyzetben.Én normális szülőkkel nőttem fel és a gyerekemnek is ezt szánom ,de nem tilthatom el tőlük(anyós azt mondta hogy az altatótól volt kába,de kérdezem én a pálinkaszag is attól van):D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!