Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Párom keresztanyja...

Mit tegyek? Párom keresztanyja küldött a 2 éves kisfiunknak játékokat olyanokat amiket én is szerettem volna neki megvenni de sajnos még nem tudtam megtenni (anyagiak miatt).

Figyelt kérdés
Anyósom ezeket nem adja oda a kisfiamnak csak ha odamegy de igazából kb havonta 1x jutunk el így nem is tud játszani vele.Nem értem ha azokat a fiamnak küldik miért nem hajlandó odaadni?
2012. márc. 26. 15:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy van, hogy anyósom vesz mindenfélét és mondja is nekünk, hogy ezt vettem meg azt, de soha nem adja oda... Pl vett egy járássegítőt amit a lányom 1 éves szülinapján akar odaadni neki. iába mondtam, hogy adja inkább a névnapjára, mert az előbb van, de csak nem adja. Lehet, hogy 1 évesen már "kinövi". Én nagyon sajnálom, hogy ilyen, de egyszerűen nem tudok mit tenni már. Párom is mondta, hogy adja oda előbb, de süket fülekre talált.

Remélem bevált a határozottságotok és el tudtátok hozni a játékokat!

2012. márc. 27. 10:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Ez azért nem ekkora feszkó, hogy szurkolni kelljen, meg gratulálni.......sokan a válaszokba már belevettétek a saját negatív érzéseiteket az anyósaitokkal kapcsolatban. Túl lett lihegve.

Játékokról van szó, amiket be kellett pakolni egy zacsiba és azt mondani: "elviszem a gyereknek"

Van ember a világon, akinek ez a naaaaagy küldetés ne sikerülne?

2012. márc. 27. 11:54
 23/25 A kérdező kommentje:
Felhívtam anyósomat,mert a párom nem tudott tegnap elmenni.Megkérdeztem hogy elhozhatjuk-e a játékokat amit a kisfiam kapott.És ő megkérdezte milyen játékokat oda nem vitt senki játékot...................pf.Mondtam amit xy- küldött akkor eszébe jutott és közölte az csak 2 db építőkocka............Na ennyit erről nem is baj megvagyunk nélküle is ő meg had játszon velük.
2012. márc. 27. 12:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire kell neki, akkor játszon vele! :)
2012. márc. 27. 12:19
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia! Ne is idegesítsd magad a dolgon! Azért még valamit tegyél meg anyós kedvéért, amikor legközelebb találkozol vagy beszélsz a párod keresztanyjával mondd meg neki, hogy köszönitek szépen a játékokat, sajnos még nem kaptátok meg, de majd ha odakapjátok elmondod neki melyik lett a kedvenc. Ne csinálj ebből ügyef, nem te hazudozol.
2012. márc. 28. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!