Mit tegyek? Párom keresztanyja küldött a 2 éves kisfiunknak játékokat olyanokat amiket én is szerettem volna neki megvenni de sajnos még nem tudtam megtenni (anyagiak miatt).
Nálunk ez úgy van, hogy anyósom vesz mindenfélét és mondja is nekünk, hogy ezt vettem meg azt, de soha nem adja oda... Pl vett egy járássegítőt amit a lányom 1 éves szülinapján akar odaadni neki. iába mondtam, hogy adja inkább a névnapjára, mert az előbb van, de csak nem adja. Lehet, hogy 1 évesen már "kinövi". Én nagyon sajnálom, hogy ilyen, de egyszerűen nem tudok mit tenni már. Párom is mondta, hogy adja oda előbb, de süket fülekre talált.
Remélem bevált a határozottságotok és el tudtátok hozni a játékokat!
Ez azért nem ekkora feszkó, hogy szurkolni kelljen, meg gratulálni.......sokan a válaszokba már belevettétek a saját negatív érzéseiteket az anyósaitokkal kapcsolatban. Túl lett lihegve.
Játékokról van szó, amiket be kellett pakolni egy zacsiba és azt mondani: "elviszem a gyereknek"
Van ember a világon, akinek ez a naaaaagy küldetés ne sikerülne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!