Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Párom keresztanyja...

Mit tegyek? Párom keresztanyja küldött a 2 éves kisfiunknak játékokat olyanokat amiket én is szerettem volna neki megvenni de sajnos még nem tudtam megtenni (anyagiak miatt).

Figyelt kérdés
Anyósom ezeket nem adja oda a kisfiamnak csak ha odamegy de igazából kb havonta 1x jutunk el így nem is tud játszani vele.Nem értem ha azokat a fiamnak küldik miért nem hajlandó odaadni?
2012. márc. 26. 15:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Igazad van lehet már minden felgyülemlett bennem!!!
2012. márc. 26. 15:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Ez már nem a játékokról szól..

Ha úgyis ritkán mentek, akkor mi a gond? Havonta elmentek pár órára, ott vagy te és a párod is, a gyerek játszik azokkal amiket visztek neki, aztán eljöttök.

Miért kéne otthagyni a gyereket? Nem kell. Ne agyalj és komplikálj feleslegesen.

2012. márc. 26. 15:41
 13/25 anonim ***** válasza:

én összeszedném a játékokat és elhoznám!Főleg ha havonta csak 1x mentk!Akkor így nem lesz kihasználva a játék amúgy meg egy idő után "kinövi"

Szóval én elhoznám és ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést!

Anyós meg hát...no comment!Iszik mikor tudja hogy megy az unokája...pfff

2012. márc. 26. 15:47
 14/25 anonim ***** válasza:

Anyós azért nem adja oda, mert abban bízik, hogy így majd gyakrabban elviszed a kisunokát. - szerintem

Beszéld meg a férjeddel, hogy hozza el ő a játékokat.

2012. márc. 26. 15:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Szóltam neki és azt mondta munka után elmegy értük!!Remélem most nem fogják teletömni a fejét
2012. márc. 26. 16:01
 16/25 anonim ***** válasza:
ez aranyos:)))))) majd írj, h haza kerültek-e a játékok:)))
2012. márc. 26. 16:12
 17/25 anonim ***** válasza:
A keresztanyának is megemlítheted, hogy sajnos a gyereknek szánt játékokkal nem tudtok játszani, mert anyós birtokolja. Ez azért ciki lesz az anyósodnak, ha ő már azt mondta neki, hogy odaadta.
2012. márc. 26. 17:16
 18/25 anonim ***** válasza:
Anyós... Pff... Hozzátok el és kész, a gyereket meg nem kell otthagyni. Gond megoldva.
2012. márc. 26. 17:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Mivel tömné tele a fejét?
2012. márc. 26. 18:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Sikerült elhozni?

Nem is értem amúgy, ha nem ő vette neki, hanem párod keresztanyja, mi jogon tartja magánál... Mert még ha ő vette, hogy ha ott lesz az unoka, de így, elég szomorú.

2012. márc. 27. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!