Mit tegyek? Párom keresztanyja küldött a 2 éves kisfiunknak játékokat olyanokat amiket én is szerettem volna neki megvenni de sajnos még nem tudtam megtenni (anyagiak miatt).
Ez már nem a játékokról szól..
Ha úgyis ritkán mentek, akkor mi a gond? Havonta elmentek pár órára, ott vagy te és a párod is, a gyerek játszik azokkal amiket visztek neki, aztán eljöttök.
Miért kéne otthagyni a gyereket? Nem kell. Ne agyalj és komplikálj feleslegesen.
én összeszedném a játékokat és elhoznám!Főleg ha havonta csak 1x mentk!Akkor így nem lesz kihasználva a játék amúgy meg egy idő után "kinövi"
Szóval én elhoznám és ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést!
Anyós meg hát...no comment!Iszik mikor tudja hogy megy az unokája...pfff
Anyós azért nem adja oda, mert abban bízik, hogy így majd gyakrabban elviszed a kisunokát. - szerintem
Beszéld meg a férjeddel, hogy hozza el ő a játékokat.
Sikerült elhozni?
Nem is értem amúgy, ha nem ő vette neki, hanem párod keresztanyja, mi jogon tartja magánál... Mert még ha ő vette, hogy ha ott lesz az unoka, de így, elég szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!