Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell megvenni az első...

Mikor kell megvenni az első kiscipőt a babának?

Figyelt kérdés
Húgom kisfia 8 hónapos lesz. Már felkapaszkodik egyedül. Szerintetek jó, ha cipőcskében tanul meg járni? Mikor kell egyáltalán ráadni az első cipőt? (a hideg időjárást figyelmen kívül hagyva)
2011. jan. 17. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
amikor lépegetett én már vettem.mert zokniba nem igazán tudott menni.mert elcsuszott.
2011. jan. 17. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
A lakásban sokkal jobb, ha zokniban járkálnak a babók.A lábfejük így erősödik igazán.
2011. jan. 17. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

amikor már szépen megy egyedül a lakásban. Addig csúszásgátlós zokni kell ráadni, a balesetek elkerülése miatt. Vagy puhatalpú cipőt.

Első cipő vásárlásánál arra kell odafigyelni, h NE legyen benne harántemelő, és tartsa a bokáját, legyen könnyű, jól szellőző. 1 cm hosszabb mint a talp vonala körberajzolva.

2011. jan. 17. 21:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi 10 hónaposan vettük meg az első cipőjét.

Lépegetett kézen fogva és felállt a babám amikor vettünk neki cipőt, igaz volt előtte egy kocsi csizmája, de az nem védi úgy a lábát, és nem is tud benne lépkedni rendesen mint a rendes cipő, szerintem.

De ha bent vagyunk akkor csúszásgátlós zoknit adok rá, nem esik el benne. Csak akkor adok rá cipőt, ha kimegyünk, szerintem bent nem kell.

2011. jan. 17. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a védőnő, hogy amíg mászik addig ne adjak rá cipőt, mert akkor nem tud benne felállni! Most már lépeget a bútorok mellett a kisfiam, de csak zokniban. Kint még nem voltunk, de ha javul az idő, 1-2 hónap múlva, kint is sétálunk majd, addigra lehet már egyedül is menni fog, csak akkor adok rá majd cipőt.
2011. jan. 18. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!