Mikor kell megvenni az első kiscipőt a babának?
Figyelt kérdés
Húgom kisfia 8 hónapos lesz. Már felkapaszkodik egyedül. Szerintetek jó, ha cipőcskében tanul meg járni? Mikor kell egyáltalán ráadni az első cipőt? (a hideg időjárást figyelmen kívül hagyva)2011. jan. 17. 21:27
1/5 anonim válasza:
amikor lépegetett én már vettem.mert zokniba nem igazán tudott menni.mert elcsuszott.
2/5 anonim válasza:
A lakásban sokkal jobb, ha zokniban járkálnak a babók.A lábfejük így erősödik igazán.
3/5 anonim válasza:
amikor már szépen megy egyedül a lakásban. Addig csúszásgátlós zokni kell ráadni, a balesetek elkerülése miatt. Vagy puhatalpú cipőt.
Első cipő vásárlásánál arra kell odafigyelni, h NE legyen benne harántemelő, és tartsa a bokáját, legyen könnyű, jól szellőző. 1 cm hosszabb mint a talp vonala körberajzolva.
4/5 anonim válasza:
Mi 10 hónaposan vettük meg az első cipőjét.
Lépegetett kézen fogva és felállt a babám amikor vettünk neki cipőt, igaz volt előtte egy kocsi csizmája, de az nem védi úgy a lábát, és nem is tud benne lépkedni rendesen mint a rendes cipő, szerintem.
De ha bent vagyunk akkor csúszásgátlós zoknit adok rá, nem esik el benne. Csak akkor adok rá cipőt, ha kimegyünk, szerintem bent nem kell.
5/5 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a védőnő, hogy amíg mászik addig ne adjak rá cipőt, mert akkor nem tud benne felállni! Most már lépeget a bútorok mellett a kisfiam, de csak zokniban. Kint még nem voltunk, de ha javul az idő, 1-2 hónap múlva, kint is sétálunk majd, addigra lehet már egyedül is menni fog, csak akkor adok rá majd cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!