Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen első lépes kiscipőt...

Milyen első lépes kiscipőt vegyek? A haránt boltozat fontos? Úgy tudom a Chicco és a Sziaszta cipőknél van csak, az Elepfhantennél tudom hogy nincs, mert kérdeztem.

Figyelt kérdés
Pécsett hol tudnék ilyen cipőt venni?
2010. dec. 4. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFFért, de mi az a haránt boltozat?

Mi is most szeretnénk Neki venni első cipőt, de ez nekem új. :)

Mi Siestat veszünk.

2010. dec. 4. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Sokan azt mondják,persze dokik, hogy nem is biztos, hogy olyan jó a haránt boltozat, nekünk pediped cipőnk van, de van más márkájú puhatalpú cipő, ami azért olcsóbb.Olvasd el az oldalt,amit belinkeltem, érdemes!

[link]

2010. dec. 4. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
én Falcon első lépés cipőt vettem.Sz puha talpú,nagyon könnyű kis bőr,nincs benne haránt emelő és nem nagyon drága,6300 volt,és ráadásul magyar.Én a brendonban vettem,de keress rá a neten,hogy felétek hol lehet ilyet venni,ha tetszik.
2010. dec. 4. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
nem adok harántemelős cipőt a fiamra, ezért elefantent hord, v pediped flexet. 2,5 éves.
2010. dec. 5. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ortopéd sógorom a Supi-t javasolta. Ennek a sarokrésze belül meg van emelve ezért kifelé dönti a bokát kicsit és tornáztatja az izmokat. Harántemelőset semmiképpen ne. Otthonra ha lehet akkor csak zokni vagy puhatalpú.
2010. dec. 5. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!