Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz? A lányoknál hányinger,...

Igaz? A lányoknál hányinger, a fiuknál semmi. Ki hogy érezte magát a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 14:01
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Talán inkább ugy tünik,hogy nem igaz.

Szerintem kinek milyen a szervezete,talán a tudosok tudnák rá a választ.

Szervezet sem feltétel mert én az elsőnél semmi bajom és fiú,de a másodiknál meg is ijedtem mert volt hányinger és lány.Nekem volt is bajom és a hányinger is jogos volt.

De ahogy olvasom másnak is volt hányingere és semmi baj nem volt. Még azt is mondják,hogy a hányingeres kismamáknak a babájának hosszú a hajuk és azért van,de az első hetekben szinte még baba sincs.Talán a szervezet elöre érzi,hogy a haj hosszú lesz.A lányomnak elég nagy haja volt.Nem tudom miért lehet,szerintem ugy is a hormonokkal magyaráznák meg.

2009. júl. 25. 07:09
 32/35 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem, hogy a válaszokból úgy derül ki, hogy inkább fordítva igaz, a lányokkal vannak jobban rosszul.
2009. júl. 25. 14:09
 33/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nekem tényleg úgy tűnik, hogy fordítva igaz és ezért csináltam egy gyors statisztikát ennél a kérdésné, ami alapján a lányokkal fele arányban voltak rosszul illetve nem volt semmi bajuk. A fiúknál viszont jóval többen voltak azok, akik rosszul voltak és kevesebben, akiknek semmi bajuk sem volt. Ez alapjá nem igaz ez a babona!
2009. júl. 25. 14:21
 34/35 anonim ***** válasza:
14.09-es válaszomat írtam rosszul, mert a fiúkkal vannak jobban rosszul! Bocsi! :)
2009. júl. 25. 14:23
 35/35 A kérdező kommentje:

Én akkor hiszem,hogy igaz,ha a fiuval nincs hányinger,de a lánnyal igen.Sajnos 100 anyuka nem válaszolt,de kevés az is a statisztikához.

A növérkémnek majd kiderül,hogy mi lesz.

Köszönöm a válaszokat.

2009. júl. 25. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!