Igaz? A lányoknál hányinger, a fiuknál semmi. Ki hogy érezte magát a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 14:01
21/35 anonim válasza:
Kb 14-15 hetig hanyingerem volt, de csak 1-szer hanytam kicsit. Kisfiam lett.
22/35 anonim válasza:
Sose volt hányingerem... kislányom született
23/35 anonim válasza:
Nem volt hányingerem és kislányom lett.
Mondjuk nekem az összes létező babona, hiedelem, jóslás, pocakforma és terhestünet alapján fiam van :) :)
24/35 anonim válasza:
Kergettem a rókaprémet állandóan reggel, este is, az 5-dik hónapra elmúlt, kisfiam van :)
25/35 anonim válasza:
Fiam született,pedig nagyon rosszul volta az elején(ezért a hányinger-dolog miatt hittem h lányom lesz)
Barátnőmnek lánya született de egyszer se volt rosszul.
26/35 anonim válasza:
Szia!
Két kisfiam van,mind a kettővel kórházba kellett feküdnöm 3-3 napot,infúziót kaptam,annyira sokat hánytam.
A terhességeim 5. hónapjáig csak fogytam.
Nálunk ez nem vált be:)
27/35 anonim válasza:
Nekem volt hányingerem sokáig, bár hányni csak ritkán kellett. Kisfiam született!
A sógornőmnek semmi baja sem volt, tán még energetikusabb volt, mint nem terhesen, kislánya van!!!
28/35 anonim válasza:
Nagyon enyhe hányinger az első hetekben,de sose hánytam.Kislányom van.Kolléganőmnek fia,reggelente 8-12-ig ült a wc mellett.Szegény délelött nem tudott menni sehova.
29/35 anonim válasza:
14.hétig állandó hányinger,gyomor égés,igaz hányni nem hánytam!Kisfiam született!
30/35 anonim válasza:
20.07-es vagyok. Lányok! Úgy tűnik az eddigi kérdésekből, hogy ez a babona inkább fordítva igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!