Ti bemennétek egy 2,5 hónapos babával a nagy medencébe?
Figyelt kérdés
A babamedencébe nem engednek be felnőtteket... :(
Anyatejes.
2012. aug. 21. 21:58
11/18 A kérdező kommentje:
ja, reggel gondolnám, amíg még friss a víz.
2012. aug. 21. 22:28
12/18 anonim válasza:
Nem. 2,5 hónaposan egyáltalán nem vinném olyan medencébe, amit más is használ. A babaúszást is 3-4 hónapos kortól ajánlják, jobb helyeken orvosi igazolást kérnek, hogy a baba megkapta már a szükséges oltásokat és speciálisan fertőtlenített medencében tartják. Ebből kiindulva nem is értem, hogy miért vagy elkeseredve. Szerintem normális dolog, hogy gyerekmedencébe ne engedjenek be felnőttet. Ez általában mindenhol így van, csak kevés helyen tartják be. Ha annyira pancsoltatni akarod, felfújsz neki egy kis babamedencét, vagy a medence szélén ülve a kezedben fogva lógatod a vízbe, bár ez elég fárasztó.
13/18 anonim válasza:
Ha a picid jól érzi magát akkor vigyed.Sokan azt gondolják hogy úgysem élvezi meg minek stb.Én is máshogy gondolom amint írtam vittem!És lehet hogy mások megköveznek de mindenhová vittem!Kettő hetes volt amikor 250km-re vittük a nagyszülőkhöz.És még sorolhatnám.Imádja az embereket és csodálják a felnőttek milyen boldogan pancsol és incselkedik a nagyobb babákkal.Mindenki maga érzi hogy az ő gyermeke alkalmas e bizonyos dolgokra.Egy nyűgös hasfájós sírós babát én is óvnék.Ezért senkit nem kell elítélni ha vízbe vagy bárhová akarja vinni vagy nem akarja.
14/18 anonim válasza:
A 13-as jól beszélt. Végre egy intelligens ember, 100 közül egy, aki nem mániákusan lepontozza azt, akivel nincs azonos véleményen, csak elismeri, hogy más láthatja másképp is a dolgot! Gratulálok, Fehér Holló!
15/18 A kérdező kommentje:
én is vittem eddig mindenhová... 1 hetesen ki-ki mentem az udvarra vele, másfél hetesen besegített a barátnőm a fürdetésbe, 2 hetesen nagyszülők 250 km-re, sok emberrel találkozott már, vidéken van jó levegőn sokat, kapja a c vitamint és anyatejes. én meg inkább úgy vagyok vele, hogy inkább addig találkozzon bacikkal, amíg védi a tejem, mert utána meg már egyedül lesz, ha "elengedem a kezét", és ki tudja meddig lesz még tejem. jó kedvű erős egészséges baba...
2012. aug. 21. 22:59
16/18 anonim válasza:
Igazad van Kedves Kérdező!Egy anya ösztönösen cselekszik,jó egészséget kívánok Nektek.
17/18 anonim válasza:
menjetek át Hajdúszoboszlóra , az aquawordben egy egész emelet van a babáknak és mindenhova bemehetsz vele.
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! végülis bementünk, nagyon élvezte, sokat erősödött és utána sem lett beteg.
2012. aug. 29. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!