Hány hetesen lehet otthoni medencébe bevinni magunkkal akár csak egy 10 percre is a babát?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 16:12
1/7 anonim válasza:
én 7 hónaposan vittem be először. pár hetesen nem vinném
2/7 anonim válasza:
Az enyém 3 hetes, már fürdött itthon. :-) Strandon még nem vittem be, de az itthoni, tiszta vízben, amiben csak a család fürdik, semmi baja nem lesz.
3/7 anonim válasza:
"hivatalosan" addig nem ajánlott ilyeneknek kitenni a babát (akár otthoni, akár nem) amíg meg nem kapta az első csecsemőkori oltásokat, tehát 4 hónapos koráig
én 4,5 hósan vittem bele először medencébe, nagyon tetszett neki
4/7 anonim válasza:
Én is azt hallottam, h az első 4 hónapban nem igazán ajánlott. fiam 5 hónapos, a héten kezdtünk el medencézni itthon.
5/7 anonim válasza:
énszerintem belehet vinni, különben miért lennének babauszások oda szinte első perctől lehet vinni.
6/7 anonim válasza:
Babaúszásra 3-4 hónaposan lehet először vinni ,az oltások függvényében,nem véletlen,mert közösségbe kerül.De otthon,miért ne
Én első perctől bevinném ,elvégre fürdik is és nálunk az is pancsi ,újszülött kortól kezdve.Remekül elrelaxálnak és nekik is jól esik a víz.
Nem cukorból van,nyilván vigyázol rá és csap vízzel engeded fel a medencét ,lezuhanyzol mielőtt bele csobbansz.
7/7 A kérdező kommentje:
Én is azért gondoltam hogy be lehetne vinni itthon is ha kellően meleg a víz,mert babaúszásra 7 hetes kortól már viszik a babákat.
2012. júl. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!