Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hetesen lehet otthoni...

Hány hetesen lehet otthoni medencébe bevinni magunkkal akár csak egy 10 percre is a babát?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
én 7 hónaposan vittem be először. pár hetesen nem vinném
2012. júl. 7. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém 3 hetes, már fürdött itthon. :-) Strandon még nem vittem be, de az itthoni, tiszta vízben, amiben csak a család fürdik, semmi baja nem lesz.
2012. júl. 7. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

"hivatalosan" addig nem ajánlott ilyeneknek kitenni a babát (akár otthoni, akár nem) amíg meg nem kapta az első csecsemőkori oltásokat, tehát 4 hónapos koráig

én 4,5 hósan vittem bele először medencébe, nagyon tetszett neki

2012. júl. 7. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam, h az első 4 hónapban nem igazán ajánlott. fiam 5 hónapos, a héten kezdtünk el medencézni itthon.
2012. júl. 7. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
énszerintem belehet vinni, különben miért lennének babauszások oda szinte első perctől lehet vinni.
2012. júl. 7. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Babaúszásra 3-4 hónaposan lehet először vinni ,az oltások függvényében,nem véletlen,mert közösségbe kerül.De otthon,miért ne

Én első perctől bevinném ,elvégre fürdik is és nálunk az is pancsi ,újszülött kortól kezdve.Remekül elrelaxálnak és nekik is jól esik a víz.

Nem cukorból van,nyilván vigyázol rá és csap vízzel engeded fel a medencét ,lezuhanyzol mielőtt bele csobbansz.

2012. júl. 7. 23:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is azért gondoltam hogy be lehetne vinni itthon is ha kellően meleg a víz,mert babaúszásra 7 hetes kortól már viszik a babákat.
2012. júl. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!