Ha a 8 hós babámnak még eszébe sincs a kúszás el van maradva?
Figyelt kérdés
Egész anp mozog és eljut ő mindenhová gurulós módszerrel :) de egyszerűen a kúszásnak még csak csíráját sem látom. gond ez??2012. aug. 21. 15:28
1/4 anonim válasza:
Szia, a kislányom teljesen kihagyta a kúszást, pedig gyógytornász is próbálkozott, de mindig ordított torna közbe ha azt kellet gyakorolni.7 hónaposan ült, 11 hónaposan kezdett négykézláb mászni, 12 hónaposan állt fel és 15 hónaposan indult el, ez mind gyógytornász segítségével.Most a kisfiam 4 hónapos és már intenzíven kúszik, minden baba más.Szerintem nincs lemaradva, de mindenképp beszélj a védőnővel, gyerekorvossal hogy lássák a fejlődését, úgyis fognak szólni ha úgy látják le van maradva.
2/4 anonim válasza:
Az én kisfiam hét hónapos mi dévénytornára járunk. Most tanul kúszni de nem igazán akarja csinálni. Azt mondta a gyógytornász, hogy nem baj ha nem kúszik, úgyis a mászás a fontos. Egyébként már ül.
3/4 anonim válasza:
Az, hogy kúszik vagy mászik az mindegy de valamelyiket már kéne csinálnia. 7 hós kor körül elvárt.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi. ma megkédeztem a védőnőt, és szerinte még 2 hónapig nem baj ha nem csinál semmi ilyet...
2012. aug. 22. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!