Milyen őszi adjak 3,5hós babámnak?
Nagyon szenved a kakival,már mindent próbáltunk és semmi nem segít,most szélcsöveztem meg,de nem bira kinyomni a kakit,szinte visított nyomás közben,és csak ici pici kaki jött!!
Melyik fajtát adjam?
Üveges bébi őszi lé??
Köszi a segítséget!
Köszönöm.
És z tényleg segíteni fog szegénykémen?
Nekem az orvos ajánlotta és akkor még csak 1,5hónapos volt,ő mondta hogy muszály leszek adni neki 3-3,5hónaposan hogy ne szenvedjen szegény!
Mi literszámra ittuk a kamillát,de semmi..volt hgy 50ml teába 2!!evőkanál cukrot raktam,de az sem hajtotta meg..a glicerin kúpot meg kezdi megszokni,úgy hogy már az sem segít igazán!
Csak anya tejes,és ha 10.napon nem piszkálnám kúppal,nem is kakilna magától.
Szia!
Nálunk ugyanez volt a baj+Azenyémis csak anyatejes, és én semmiképp nem akarom 6 hó előtt hozzátplálni,így a saját étrendemen kisírleteztem!Ha nemeszem fehér lisztesdolgokatakkor tud kakilni!Napi2-őt!!!!!!
Eszekmindennap 2 körtét délelőtt és 1 szilvát délután,mega teljeskiörllésű dolgok!
Én az első csemetémet sem "tömtem" semmi műcuccal (onfakol/espumisan) hanem énittam a köménymagbőlkészített teát és nála azsegített!
A kicsinél a körte,mega szilva meg a fehér liszt elhagyása!
Szerintem TE is magadon kisérletezz!
Nálunk pont az alma volt székletfogó. nekünk a kamillatea cukorral vált be
Aztán később a szilva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!