Mitől túrósodhat a tápszer?
jó éjt babatejet vettünk a kisfiamnak, 14 hónapos. mikor megcsinálom teljesen ok, de mire a végére érne darabos, túrós lesz. pedig gyorsan benyomja, 4-5 perc alatt. vmit rosszul csinálok, v mi lehet ez?
köszi
Akkor az inkább darabos lesz, én túrósnak akkor mondanám, ha megbuggyan, mert mondjuk a melegben benne hagyod a maradékot.
A porral van inkább a gond, van olyan, ami nem oldódik rendesen fel és a végén látod csak. Én a Nestlében csalódtam így, leginkább a tejpépben. Nem tudom, milyen hőmérsékletű vízben kevered ki, tehát forróban és úgy hűtöd, vagy hidegben/szobahőmérsékletűben és utána melegíted. Akár így, akár úgy, próbáld ki a másik verziót. Vagy ne a vízbe tedd a port, hanem fordítva, kiméred a tápszert és úgy kevered hozzá a vizet.
Aztán lehet, hogy az lesz a megoldás, hogy a vizet kicsit megmelegíted, ráméred a port és piszok gyorsan összerázod.
Én már nem is tudom, mit csináltam az ilyen tápszerrel, de elég pipa tudok lenni, ha ilyenbe futok. Volt, hogy átszűrtem az egészet, annyira csomós maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!