Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok véleményt?

Mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
szeretnék venni a babámnak(még nem született meg)elektromos ringatópadot!ez olyan,hogy rátehetem a babakocsit,mózeskosarat vagy a babahordozót is és elringatja a babát,ha nyűgös!állítólag a ringatása az anyaméhet szimulálja!félek kicsit tőle,mert mi van ha a baba tényleg majd a "méhemben" érzi magát és mondjuk elfelejt levegőt venni?babakocsiba nem tudok légzésfigyelőt tenni,viszont sokkal könnyebb lenne elaltatni vele...vélemények???van valakinek ilyen?
2012. aug. 19. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Biztos nem attól lesz neki kényelmes minden hogy egy "robot" toszogatja. Ha nyugtalan rád van szüksége,ezért igényli a ringatásod, ez a logikai sorrend.

Az is hülyeség hogy a szabályos rezgésre rászokik,megint csak azt mondom hogy a szüleit fogja előnybe részesíteni .

Ha már ilyesmit szeretnél hasznosabb és sokkal olcsóbb a rezgő pihenőszék,főleg ha hasfájós a baba-kirázza a pukit :) és viheted magaddal a konyhába nappaliba bárhova .

2012. aug. 19. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Én fölöslegesnek, és abszurdnak tartom, a babádnak a legmegnyugtatóbb a te karodban. Én akkor csináltam a házimunkát, mikor aludt, ha meg főzés közben nyűgösködik, félre lehet húzni az edényt a lángról, nem lesz baja az ételnek.

Természetes, hogy a legjobbat akarod neki, ezzel mindenki így van, de ehhez nem kellenek méregdrága és haszontalan kütyük, évtizedekkel ezelőtt mi magunk is megvoltunk ringatópad nélkül, legalábbis nekem nem volt, és ember lett belőlem, egy két éves kisfiú büszke anyukája. Ne engedd magad elcsábítani, a végén a drága pénzen vásárolt ketyere ott porosodik majd, te meg eszed a kefét, hogy mennyi hasznosabb dolgot vehettél volna neki.

2012. aug. 20. 23:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a babahintát vagy a rezgős pihenőszéket sokan helyeslik, pedig az elv ugyanaz...

Na mindegy, szerintem jó ötlet lehet. És létezik pelenkára csatolható légzésfigyelő, azt bárhol használhatod, nem csak az ágyában.

2012. aug. 21. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!