Mondanátok véleményt?
Szerintem már bocs ,de hülyeség!!
Inkább tologasd a szabad levegőn!
Ne egy gép nyugtassa már a babát ha nyűgös!
Valószínű ha nyűgös azért mert éhes,szomjas,pelus dolg vagy vágyik a testkontaktusra!
Ezt ne egy gép helyettesítse már mármint a ringatást!
Neked is jó lesz ha ott szuszog a nyakadba egy kis csomag!
Ringasd te ne egy gép!
Ne kényelmesedjünk már el ennyire!
Én úgy tudom a hintázás, ringatás fejleszti a baba egyensúlyérzékét. Attól még nem fog rászokni, ha néha beleteszed, az anyukája karjaiban nem a ringatást igényli, hanem a bújást, a közelségedet!
Szerintem nyugodtan használhatod!
Hülyeség.És nem azért mert mi az hogy agy géppel akarnád helyettesíteni magad.
Az a hülyeség eleve hogy úgy gondolkodsz hogy egy pillanatra sem akarod hagyni nyűgösködni, ha olyan dolgod van ami halaszthatatlan (főzés, jön a postás, wc stb), inkább gyorsan rárakod a gépre.Ez azért rossz mert ehhez bizony hamar hozzászokik, és nem fogod tudni leszoktatni róla.Amíg kicsi és rá tudod tenni a gépre meg van oldva, de amikor már nem feltétlenül a ringató nyugtatást fogja igényelni, egy pillanat nyugtod nem lesz.Bizony hozzá szokik hogy anya azonnal ugrik, majd később ha épp akkor lesz szüksége a foglalkozásra amikor te épp a tejbegrízt főzöd, vagy a palacsintát sütöd amik mellet folyton ott kell állni, ő végig üvölteni fog melletted hogy vele törődj.
Nem kell nyilván órákig üvölteni hagyni egy gyereket, de 4-5 perc sírástól még nem lesz baja, főleg ha tényleg csak nyűgös.De ha éhes, akkor sem hal éhen 5 perc alatt, illetve ilyen esetbe mindegy is a ringató.
Az a legjobb ha már születésétől szokja azt hogy várni kell.
De ha mindenképpen venni akarsz, attól ne félj hogy a ringatástól elfelejt levegőt venni.
Én ezzel megjártam, de most szerencsére észbe kaptam.
Én elektromos hintában altattam a babát, meg a babakocsit is sokszor ráztam,hogy elaludjon.
De belegondoltam,hogy már most 8 hónaposan is kezd kicsi lenni a hinta, tehát hozzá kell szoktatnom,hogy az ágyában aludjon el, mert később nekem lesz rossz.
Most egy hete álltunk rá,hogy az ágyában altatom, és hát nem mindig egyszerű. Van,hogy egy altatás 3/4 óra, pedig tudom,hogy a hintában egy perc alatt aludna. De inkább most szokjon hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!