Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondanátok véleményt?

Mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
szeretnék venni a babámnak(még nem született meg)elektromos ringatópadot!ez olyan,hogy rátehetem a babakocsit,mózeskosarat vagy a babahordozót is és elringatja a babát,ha nyűgös!állítólag a ringatása az anyaméhet szimulálja!félek kicsit tőle,mert mi van ha a baba tényleg majd a "méhemben" érzi magát és mondjuk elfelejt levegőt venni?babakocsiba nem tudok légzésfigyelőt tenni,viszont sokkal könnyebb lenne elaltatni vele...vélemények???van valakinek ilyen?
2012. aug. 19. 16:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem már bocs ,de hülyeség!!

Inkább tologasd a szabad levegőn!

Ne egy gép nyugtassa már a babát ha nyűgös!

Valószínű ha nyűgös azért mert éhes,szomjas,pelus dolg vagy vágyik a testkontaktusra!

Ezt ne egy gép helyettesítse már mármint a ringatást!

Neked is jó lesz ha ott szuszog a nyakadba egy kis csomag!

Ringasd te ne egy gép!

Ne kényelmesedjünk már el ennyire!

2012. aug. 19. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
hát én semmi pénzért nem adnám át senkinek a ringatás örömét, főleg nem egy gépnek..a baba attól nyugszik meg hogy a karodban van, hogy a tested melegíti, hogy a hangodat hallja, hogy az illatodat érzi. Ezt egy gép sem tudja biztosítani. Én személy szerint sosem pártoltam ezeket a modern "anya helyettesítő" izéket.
2012. aug. 19. 16:49
 3/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam,hogy nem akarom a karomban tartani!!!szerinted hagynám bőgni a gyerekemet???csak úgy gondoltam,ha mondjuk pl főzők és kicsit nyűgös,akkor ráteszem erre a ringatóra,amíg befejezem a főzést...gondolom te sem hagynád leégni a kaját,ha épp akkor lenne kicsit nyűgös a babád nem?normálisan is lehet válaszolni!
2012. aug. 19. 16:51
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Ilyenünk nincs, de rezgős-zenélős-hintás csodánk van, még akkor vettük, amikor terhes voltam. Aztán a szülésznő, a gyermekorvos, a védőnő és anyukám is egymástól függetlenül mondták hogy felejtsem el, mert nagyon szabályos a rezgése, amitől megnyugszik ugyan, de nagyon kőnnyen rászokhat. Onnantól pedig az én kezemben nem fog tudni megnyugodni annyira.. Emiatt mi egyszer sem használtuk. De nem is volt rá szükség. Nálam és apukájánál könnyen elalszik, vagy megnyugszik :))
2012. aug. 19. 16:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a hintázás, ringatás fejleszti a baba egyensúlyérzékét. Attól még nem fog rászokni, ha néha beleteszed, az anyukája karjaiban nem a ringatást igényli, hanem a bújást, a közelségedet!

Szerintem nyugodtan használhatod!

2012. aug. 19. 17:04
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Hülyeség.És nem azért mert mi az hogy agy géppel akarnád helyettesíteni magad.

Az a hülyeség eleve hogy úgy gondolkodsz hogy egy pillanatra sem akarod hagyni nyűgösködni, ha olyan dolgod van ami halaszthatatlan (főzés, jön a postás, wc stb), inkább gyorsan rárakod a gépre.Ez azért rossz mert ehhez bizony hamar hozzászokik, és nem fogod tudni leszoktatni róla.Amíg kicsi és rá tudod tenni a gépre meg van oldva, de amikor már nem feltétlenül a ringató nyugtatást fogja igényelni, egy pillanat nyugtod nem lesz.Bizony hozzá szokik hogy anya azonnal ugrik, majd később ha épp akkor lesz szüksége a foglalkozásra amikor te épp a tejbegrízt főzöd, vagy a palacsintát sütöd amik mellet folyton ott kell állni, ő végig üvölteni fog melletted hogy vele törődj.

Nem kell nyilván órákig üvölteni hagyni egy gyereket, de 4-5 perc sírástól még nem lesz baja, főleg ha tényleg csak nyűgös.De ha éhes, akkor sem hal éhen 5 perc alatt, illetve ilyen esetbe mindegy is a ringató.

Az a legjobb ha már születésétől szokja azt hogy várni kell.

De ha mindenképpen venni akarsz, attól ne félj hogy a ringatástól elfelejt levegőt venni.

2012. aug. 19. 17:25
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem teljesen normális volt a válasz. Megmondtuk a véleményünket, ami nem egyezik a tiéddel, de hát kérdezted. Én nem érzem hogy nem szépen válaszoltam volna, ha te úgy érzed, akkor elnézést, nem akartalak megbántani. Én akkor főztem, takarítottam, stb. amíg aludt..amúgy nekem nagyon nyugis babám van, ezért sem kellett sose semmi ilyesmi. Ilyeneket én csak akkor vennék, amikor látom hogy esetleg tényleg hasznát is veszem, előre semmiképpen, lehet neked is tök nyugis babád lesz.
2012. aug. 19. 19:05
 8/13 A kérdező kommentje:
remélem én is! :) tudod első baba lesz és most még élénken él bennem,hogy minden kis szir-szart megvennék neki,csak hogy tutira kényelmes legyen neki meg ilyenek...még nem nagyon tudom,hogy mik azok,amik aztán később feleslegesek lesznek...
2012. aug. 19. 19:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Én ezzel megjártam, de most szerencsére észbe kaptam.

Én elektromos hintában altattam a babát, meg a babakocsit is sokszor ráztam,hogy elaludjon.

De belegondoltam,hogy már most 8 hónaposan is kezd kicsi lenni a hinta, tehát hozzá kell szoktatnom,hogy az ágyában aludjon el, mert később nekem lesz rossz.

Most egy hete álltunk rá,hogy az ágyában altatom, és hát nem mindig egyszerű. Van,hogy egy altatás 3/4 óra, pedig tudom,hogy a hintában egy perc alatt aludna. De inkább most szokjon hozzá!

2012. aug. 19. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Mi is mindent megvettünk, amire ügy gondoltuk, hogy kényelmessé teszi a picinek :) most, kemény 4 hónap tapasztalattal azt mondom, a fele cuccot vagy feleslegesen vettük meg, vagy ráértünk volna még vele. De hidd el akkor a legboldogabb, legelégedettebb, amikor evés utàn ott piheg a karjaidban :) és semmi zenélő, rázó kütyü vagy játék nem teszi boldogabbá. Ezt én nem igazán hittem el még pár hónapja, de tényleg így van!! Könnyű szülést Neked :)
2012. aug. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!