Tudnátok véleményt írni a Giraffe Club 9-36 kg-ig autósülésről?
Saját tapasztalatokat várok. Főleg a következők érdekelnének: milyen az anyaga? Mennyire dönthető? Az ülés miből van, kényelmes-e? A fejtámla milyen magas?
szia!
Nekünk az van és hossza probálgatás,keresgélés után döntöttünk mellette,nagyon bevált.kényelmes a babának, nagyon jol dönthető,vállának a későbbiekben is lesz helye,oldalt jobban ki van magasítva meg a fejnél is,ezt szeretem ,mert szerintem biztonságosabb.izzadni mindegyik ülésbe beleizzadnak szegények,de sokat lehet segíteni egy pelussal bele.biztonsági pántja jó,.fontos, nézd meg, hogy ennek több hely van a popsi részénél ahol kijön az ülésből az öv rész,a többinél szinte a baba fenekée alatt kotortam, hogy becsatoljam az övet.itt van hely, kényelmesebb.jol passzol az autóba (opel),anyaga jó,fejtámlája nagyon jó magas.csak ajánlani tudom.egy márka amit kevesen ismernek de nagyon jó és nem is nagyon drága.mi már többször utaztunk vele 3-4 orás utat is, babó nagyon jol bírta, egy hangja sem volt,se 8 hosan se most 11 hosan.
hát remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!